Indesit LR9 S1Q F X - Виж цената

Ревю на Indesit LR9 S1Q F X

Ревюта Хладилници
8.7

Рейтинг

Indesit LR9 S1Q F X 

Със стилен облик и просторно място за съхранение (368 литра), хладилникът Indesit LR9 S1Q F X, предлага достъпен избор за всички, които искат просторен, модерен и евтин хладилник. Този модел, може да ви помогне да получите по-модерна и елегантна кухня, особено ако имате по-многобройно семейство и имате необходимостта да готвите за повече хора. Цената е доста ниска за оборудването и капацитетът, който предлага, този отличен продукт на Indesit. Сред главните характеристики, които го правят толкова желан, неминуемо е енергийният клас A +, невероятният нетен обем, технологията за охлаждане FrostLess и антибактериален филтър, който може да пречиства въздуха вътре в хладилника. Хладилник с фризер Indesit LR9 S1Q F X вече е наличен в един от най-големите онлайн магазини eMAG на доста добра цена.

Indesit LR9 S1Q F X

Виж цената за днес

 Indesit LR9 S1Q F X Review

Вижте някои от най-добрите му характеристики в следвашите няколко реда:

Open Space Freezer – Конвенционалният дизайн за открито пространство, означава, че лесно можете да поставяте по-големи и обемисти предмети във фризера, просто като премахнете двете специални горни чекмеджета.

LowFrost – Чрез ефективното предотвратяване на образуването на замръзване във вътрешността на уреда, Low Frost технологията, използва изпарител около стените на на хладилника и стъклените рафтове, за да задържи ледения ви елемент.

Silent Cooling – благодарение на Silent Cooling системата,  устройството ще работи при на максимално ниво при минимален шум от едва  38dB , така че шумът от хладилника никона няма няма да прекъсне вашата вечеря, разговор или съня ви.

Indesit LR9 S1Q F X-2

Благодарение на системата за оптимална влажност, нивата на влага вътре в хладилника непрестанно се регулират.  Хладилникът Indesit LR9 S1Q F X съчетава класа на енергийната ефективност A +, за да може да се възползва от по-ниското потребление на електроенергия по време на експлоатацията си, т.е. има годишна консумация на енергия от 321 kWh.

В допълнение към това, неговата охладителна система е статична, но се отличава със своята специална технология FrostLess, която намалява образуването на лед и замразяване на прясната храна от фризера с до 50%. Изчистеният дизайн в сребрист цвят металик от неръждаема стомана е подходящ за исисканите, стилни и елегантни кухни.  Що се отнася до размерът, който Indesit LR9 S1Q F X има, тогава можем да кажем и че е един строен модел, и пространството, което ще ви е необходимо за инсталирането му е 201.1 х 59.5 х 65.5 см.

Виж още: РЕВЮ: Хладилник с фризер Beko RCSA400K20DW – Цена и мнения!

Нашето мнение за продукта

За много от нас, живота и това, което ни заобикаля, трябва да бъде просто и да не изисква сложни и трудни елементи, които да ни натоварват допълнително към това, което се случва всеки ден. Изберете модел, който да улесни всеки аспект от вашият живот. Един от продуктите, необходими във всяка кухня е хладилник, който може да направи живота по-лесен, но и по-прост в същото време. Именно такъв е и моделът Indesit LR9 S1Q F X, което може да се види от пръв поглед. Удобен, енергономичен и много удобен, той е иделното решение за всяка кухня и верен помощник, в приготвянето на вкусни и разнообразни ястия, на всяка домакиня.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Качество - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password