Indesit LR9 S1Q F W - Виж цената

Ревю на Indesit LR9 S1Q F W

Ревюта Хладилници
7.8

Рейтинг

Indesit LR9 S1Q F W 

Обичате ли качествената и вкусна храна? Подбирате ли внимателно вашите хранителни продукти? Искате ли нов хладилник, който да съхранява вашите хранителни продукти при оптимално добри условия? Ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим Хладилник с фризер Indesit LR9 S1Q F W с капацитет на обем от 368л., енергиен клас А+ и множество модерни функции, той ще запази вашите любими храни свежи и вкусни за оптимално дълъг период от време!

Indesit LR9 S1Q F W

Виж цената за днес

Indesit LR9 S1Q F W Review

Регулиране на вентилацията – благодарение на възможността за регулиране на вентилацията във вашия хладилник, тази функция може да задържа до 70% от влагата , образуваща се в хладилното помещение, като по този начин спомага за максималното запазване на качеството и свежестта на вашите хранителни продукти.

Фризер Openspace – благодарение на две просторни отделения във вашия фризер, вие разполагате с повече място, за да съхранявате по-големи количства от любимите си замразени храни.

Less frost. – тази технология, предотвратява образуването на големи количества лед във фризера и на скреж и заледявания в хладилника. По този начин се гарантира запазването на качеството на вашите хранителни продукти, а почистването на уреда става бързо, лесно и удобно, без нуждата от предварителното му размразяване. 

Fresh Zone – специално отделение, предназначено за съхранението на вашите любими плодове и зеленчуци. Чрез контрол на влагата в това отделение, се подпомага запазването на свежестта и витаминните свойства на плодовете и зеленчуците за много по-дълъг период от време.

Хладилник с фризер Indesit LR9 S1Q F е с изключително модерен дизайн. Решен в бял класически цвят, разполагащ със „скрити”и дясно отваряне на вратата, той ще пасне идеално във всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане. С размерите си от 59.5х65.5х201.1см, този уред гарантирано ще пасне във всяко помещение, без да заема голяма част от наличното ви пространство.

Виж още: РЕВЮ: Хладилник с фризер Whirlpool BSNF 9101 OX – Цена и мнения!

Общият капацитет на обема на този уред е 368л., разпределени както следва: 257л. за хладилника и 111л., за фризерното отделение. Този капацитет ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, така че можете да бъдете сигурни, че те ще бъдат достатъчни, за да задоволят нуждите на цялото ви семейство.

Хладилната част разполага с 5 рафта от товароустойчиво стъкло, така че ще имате достатъчно място за съхранение дори на по-обемисти и по-тежки хранителни продукти. Фризерното отделение има 3 подвижни чекмеджета, които осигуряват лесен и бърз достъп до цялото налично количество хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване е 5кг., за едва 24 часа!

Освен много ефектвен, този уред е и изключително енергономичен при своята работа. С годишен енергоразход от 321kWh и ниво на шума от едва 38dB, хладилникът гарантира както по-ниски разходи за електроенергия, така и по-ниски нива на шума при своята работа. С множеството си интегрирани модерни технологии, той ви предоставя възможността да съхранявате любимите си храни свежи, със запазено качество и витаминни свойства, за до 3 пъти по-дълъг период от време, в сравнение с това на стандартните хладилни уреди.

Нашето мнение за продукта:

Ако държите на високото качество както при избора, така и при съхранението на вашите хранителни продукти, то Хладилник с фризер Indesit LR9 S1Q F W би бил идеалното попълнение във вашия дом. С множество функции, контрол на влагата и голям нетен обем, този уред ще се погрижи за запазването на качеството и свежестта на вашите любими храни, за изключително дълъг период от време. Гответе с удоволствие за вас и любимите ви хора и се наслаждавайте на висококачествени хранителни продукти по всяко време на деня, благодарение на Indesit LR9 S1Q F W! За една още по-вкусна вечеря, приготвена с много любов и висококачествени хранителни продукти!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password