Indesit LR8 S1 S - Виж цената

Ревю на Indesit LR8 S1 S

Ревюта Хладилници
7.8

Рейтинг

Indesit LR8 S1 S 

Държите ли на качеството на вашите хранителни продукти? Искате ли нов хладилник, който да осигури максимално добри условия за тяхното съхранение?! Ние имаме точният продукт за вас! Хладилник с фризер Indesit LR8 S1 S, с енергиен клас А+ и множество модерни технологии, ви позволява да съхранвате вашите любими храни при оптимално добри условия и с максимално запазване на тяхната свежест, качество и невероятен вкус!

Виж цената за днес

Indesit LR8 S1 S Review

Freezer Boxes – фризерната част разполага с до 38% по-голям капацитет, благодарение на големите подвижни чекмеджета. Насладете се на големи количества от любимите ви замразени храни, съхранявани при оптимално добри условия.

Less frost – тази технология предотвратява образуването на големи количества лед във фризерната част, както и на скреж в хладилната. Това гарантира по-дълготрйното запазване на качеството на вашите хранителни продукти, а почистването на вашия домашен уред е по-лесно от всякога – вече не е необходимо предварително да размразявате хладилника, за да се погрижите за неговата чистота.

Indesit Extra – Хладилник с фризер Indesit LR8 S1 намалява образуването на влага с до 70%, за да бъдат вашите продукти, свежи, вкусни и със запазено качество за максимално дълъг период от време.

Fresh Zone – отделение, специално предназначено за съхранението на вашите любими плодове и зеленчуци. Чрез постоянен контрол на влагата в отделението и постоянната циркулация на студения въздух в хладилника, вашите плодове и зеленчуци ще бъдат запазени свежи и качествени за дълъг период от време.

Indesit LR8 S1 SВиж още: РЕВЮ: Хладилник с фризер Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA – Цена и мнения!

Хладилник с фризер Indesit LR8 S1 S разполага с изключително стилен и модерен дизайн, решен в сребрист цвят, той би паснал идеално във всеки изискан и стилно обзаведен дом. Размерите му от 59.5х 65.5х188.5см., а липсата на дръжки и дясното отваряне на вратите му, го правят идеален за поставяне както в по-големите и просторни кухни, така и в по-малките и практични помещения.

Общият капацитет на обем на този уред е 339л., разпределени както следва: 228л., за хладилника и 111л., за фризерната част. Хладилникът разполага с 4 рафта от закалено стъкло, а на вратата му са разположени допълнителни 4 рафта, за да можете да съхранявате максимални количества от любимите ви храни в едно общо пространство.

Фризера има 3 подвижни чекмеджета, които позволяват както съхранението на по-големи количества храна, така и лесен и бърз достъп до вашите любими хранителни просукти. Капацитетът му за замразяване е 5кг. в рамките на само 24 часа, което гарантира бързото и качествено замразяване на вашите храни, без опасност от тяхното разваляне.

Освен много ефективен при своята работа, този уред е и изключително енергоикономичен. С годишен разход на електроенергия от 309kWh, той гарантира максимално качество при своята работа и изключително ниски разходи за електрическа енергия.

Също така, този уред е и изключително тих. Нивото на шума е едва 38dB, което го прави изключително подходящ за помещения, в които кухнята и хола се намират в едно общо пространство. Вече не е необходимо да се притеснявате, че ще бъдете смущавани от неприятен шум, възпроизведен от вашия хладилник, когато той е в своя работен режим.

Нашето мнение за продукта:

Хладилник с фризер Indesit LR8 S1 S, се намира в среден ценови клас. Той би се вписал страхотно във всяка кухня и е един надежден уред на изключително приемлива цена. Ако сте от практичните домакинства, които предпочитат по-нисък ценови диапазон, но не биха направили компромис с качеството, то този продукт на Indesit е идеалното решение за Вашия дом.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password