Indesit DSR 15B1 - Виж цената

Ревю на Indesit DSR 15B1

Ревюта Съдомиялни
7.3

Рейтинг

Indesit DSR 15B1 

Искате ли верен помощник в борбата с дори най-упоритите замърсявания на вашите съдове? Имате го! Съдомиялна Indesit DSR 15B1 е нова, модерна съдомиялна машина, с енергиен клас А+ и 5 измиващи програми. Тя ще се превърне във вашия верен кухненски помощник и ще се погрижи за ослепителния блясък на вашите съдове, а вие ще спестите време, усилия и ресурси.

Виж цената за днес

Indesit DSR 15B1 Review

Програма Био/Еко – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Intensive – Интензивна: програма за много силно замърсени съдове с продължителност 2 часа и 30 минути.

Виж още: Ревю на Beko DIS26020

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и стилен . Решена в класически бял цвят, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Миялната машина се управлява механично чрез натискане на бутони на контролния панел и LED дисплей, поставени в предната част на уреда.

Характеристики

Съдомиялна Indesit DSR 15B1 разполага с размери от 85 x 45 x 60см . (ВхШхД), които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тя разполага с капацитет, който позволява измиването на 10 комплекта съдове. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А+, което гарантира изключително ниския разход на консумативи. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 51dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Във вътрешността си тя разполага с регулируема кошница, така че да можете да поставите в нея всякакъв вид съдове, дори тези с по-голям размер.

Функции

Съдомиялна Indesit DSR 15B1 разполага с богат набор от функции. Функцията за накисване е предназначена за силно замърсени съдове. Тя ги накисва предварително преди старта на измиващия цикъл, като по този начин разгражда дори най-упоритите петна и почиства вашите съдове до блясък. Програмата Био/Еко е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна Indesit DSR 15B1 е нова, модерна съдомиялна машина, която ще се погрижи за кристалната чистота и ослепителен блясък на вашите съдове. Независимо дали съдовете ви са силно или слабо замърсени, тази съдомиялна машина ще отстрани ефективно дори най-упоритите замърсявания като ще осигури тяхната перфектна чистота и ослепителен блясък!

Виж цената за днес

7.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password