Hotpoint SXBHAE925 - Виж цената

Ревю на Hotpoint SXBHAE925

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Hotpoint SXBHAE925 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани при възможно най-добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Двукрилен хладилник Hotpoint SXBHAE925 с енергиен клас А+ и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти, за да останат те свежи и качествени за максимално дълго време!

Hotpoint SXBHAE925Виж цената за днес

Hotpoint SXBHAE925 Review

NoFrost – Тази технология предотвратява образуването на големи количества лед във фризера или на скреж в хладилника. Това подпомага както запазването на качеството на вашите хранителни продукти, както и лесното и бързо почистване на вашия домашен електроуред.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Супер замразяване – фризерът разполага с възможността на замразяване на големи количества храна за изключително кратък период от време. Това гарантира максималното запазване на качеството на вашитя хранителни продукти.

Виж още: Ревю на Hotpoint SXBHAE920

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в класически черен цвят със стъклено покритие, той е изключително елегантен и подходящ за всяка стилно обзаведена кухня. Вграденият LCD сензорен екран вграден в предната част на уреда, ви осигурява лесен контрол върху температурата и работния режим на вашия уред, като придава перфектен завършек на класната му визия!

Размери

Двукрилен хладилник Side by side Hotpoint SXBHAE925 е с размери от 89.5х74.5х178.8см. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня, а възможността му за вграждане е перфектна за тези от вас, които искат да използват оптимално добре пространството в своята кухня.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 510л и изключително ниски нива на шум от 40dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа. Климатичния клас, с който разполага хладилника е N-ST. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 430kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 510л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 7 рафта от закалено стъкло, и 10 допълнителни рафта на вратата, които позволяват лесното съхранение на големи бутилки, буркани или кутии със сок. По този начин вие разполагате с огромно място за съхранение на вашите любими хранителни продукти, като те ще задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство.

Фризер

Фризерът е с обем от 171л и разполага с 4 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни. С капацитета си на замразяване от 10кг за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти.

Нашето мнение за продукта

Този двукрилен хладилник Hotpoint гарантирано ще осигури перфектните температурни условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти. Наслаждавайте се на винаги пресни, свежи и качествени храни, на една ръка разстояние във вашия дом, а именно във вашия нов хладилник Hotpoint SXBHAE925!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password