Hotpoint SXBHAE920 - Виж цената

Ревю на Hotpoint SXBHAE920

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Hotpoint SXBHAE920 

Искате ли нов, модерен хладилен уред, който да запазва свежестта и качеството на вашите хранителни продукти за по-дълго време? Имате го! Днес ще ви представим двукрилен хладилник Side by side Hotpoint SXBHAE920 с енергиен клас А+, голямо пространство за съхранение и множество допълнителни функции, той ще се погрижи за максималното запазване на вашите любими храни, като осигури максимално добри условия за тяхното съхранение!

Hotpoint SXBHAE920Виж цената за днес

Hotpoint SXBHAE920 Review

NoFrost – тази система поддържа равномерното разпределние на студения въздух във вашия хладилник, като поддържа в норма и нивата на влагата в уреда. По този начин храната ви се запазва свежа и качествена за по-дълго време.

Super Freeze – предотвратява размразяването на замразените храни, когато поставяте нови продукти във фризера и гарантира, че новопостъпилите продукти се замразяват по-бързо. Уреди с функция Super-freeze автоматично изключват функцията веднага след достигане на желаната температура. Това предотвратява загубата на енергия.

Speed Cool – благодарение на функцията за бързо охлаждане, вие ще имате максимално добре съхранени хранителни продукти, като те ще бъдат охладени качествено за минимален период от време.

Виж още: Ревю на Daewoo MFRS-T30H3

Дизайн

Дизайнът на хладилника е модерен и стилен. Решен в сребрист, графитено сив цвят с иноксово покритие, той ще пасне перфектно във всяка модерно обзаведена кухня. Интегрираният LCD дисплей в предната част на уреда, придава перфектен завършек на неговата класна и стилна визия.

Размери

Двукрилен хладилник Side by side Hotpoint SXBHAE920 е с размери от 89.5х74.5х178.8см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и по-практични кухни. Ниските му нива на шум от едва 40dB гарантират, че вашето домашно спокойствие, няма да бъде смущавано от неприятни шумове, възпроизвеждани при неговата работа. Именно поради тази причина, уредът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария, обединени в едно общо голямо пространство.

Технически характеристики

С общ обем от 510л и енергиен клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 430kWh, този хладилник гаранира, че няма да повиши разходите ви за електроенергия. Охладителният елемент на хладилника е R600a. Също така , той разполага с климатичен клас N – ST, както и с технологията No Frost, която гарантира, че във вашия хладилен уред, няма да се образуват големи количества лед или скреж, за да се запази храната ви максимално качествена за дълго време.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 339л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено товароустойчиво стъкло. По този начин вие имате достатъчно място за съхранение на големи количества хранителни продукти, като можете да съхранявате дпри по-големи и по-обемни хранителни продукти. В най-долната част на хладилника има специално отделение за съхранение на плодове и зеленчуци. Чрез постоянен контрол на влагата и температурата в това отделение, вашите пресни плодове, зеленчуци и билки запазват свежестта и витаминните си качества за по-дълъг период от време.

Фризер

Фризерът е с обем от 171л, с впечатляващите 6 отделения за съхранение, които могат да се изваждат напълно, така че да имате бърз и лесен достъп до любимите ви замразени храни. С капацитета си на замразяване от 10кг за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно замразяване на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Двукрилен хладилник Hotpoint е идеалното решение за тези от вас, които не правят компромис с качеството на своите хранителни продукти и искат те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия. Насладете се на любимите си храни, гответе с удоволствие любимите си ястия, използвайки само най-висококачествени продукти – Hotpoint SXBHAE920 ще осигури тяхното качество, а за вас ще остане единствено насладата от тяхната консумация.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password