Hotpoint RSPD 824 JX EU - Виж цената

Ревю на Hotpoint RSPD 824 JX EU

Перални Ревюта
9

Рейтинг

Hotpoint RSPD 824 JX EU 

Държите ли на перфектното качество на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат винаги искрящо чисти, със свеж аромат и запазени наситени цветове? Ние имаме точният продукт за вас! Пералня Slim Hotpoint RSPD 824 JX EU с енергиен клас А+++ и интегрирани някои от най-иновативните технологии при пералните машини ще почисти дори най-упоритите петна от вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи за запазването на тяхното качество, мекота и наситени цветове.

Hotpoint RSPD 824 JX EUВиж цената за днес

Hotpoint RSPD 824 JX EU Review

Отложен старт – благодарение на тази функция, вие можете да настороите всички параметри на вашата пералня машина – изпираща програма, температура и времетраене, като зададете времето, в която тя да стартира своя изпиращ цикъл.

Baby Care – тази програма е предназначена за изпирането на деликатните бебешки дрешки. Тя запазва качеството на материите и изключителната мекота на специфичните тъкани на дрехите, така че те да не предизвикат раздразнения по нежната кожа на вашите деца.

Antiallergenic – чрез поддържането на постоянна температура при изпиране и специфичните движения на барабана, тази програма предотвратява появата на микроби и алергени в тъканите на вашите дрехи, като по този начин предотвратява появата на кожни дразнения. Изключително подходяща за тези от вас, които имат чувствителна кожа.

Wool Program – тази програма е специално предназначена за изпирането на вашите вълнени дрехи. Тя почиства дори най-упоритите петна в дълбочина, като същевременно запазва мекотата и качеството на специфичните вълнени тъкани.

Виж още: РЕВЮ: Пералня Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W – Цена и мнения!

С размер от 47.5х89.5х85см., капацитет на товаримост 8кг., и скорост на въртене от 1200rpm, тази пералня машина би била идеалното решение за всеко практично домакинство, което държи на безупречната чистота на своите дрехи.

Дизайнът и е решен в класически бял цвят, а вратата за предно зареждане решена в класическо черно, допълнено от тънка сребриста лента по нейните краище, придават един стилен, модерен и завършен вид на вашата пералня машина. Тя би се вписала идеално във всеки дом и би паснала във всяко стилно обзавеждане.

Интегрираният LED дисплей, ви позволява да следите както нивото на температурата в пералнята, така и оставащото време до края на изпиращия и цикъл. Товаримостта и от 8кг., позволява да изперете голямо количество, дрехи, както и лесно побира по-обемни текстилни изделия като одеала, пердета и хавлии.

Вече не е необходимо да пускате няколко перални поотделно, за да изперете дрехите на цялото си семейсвто – всички те могат да бъдат изпрани само с 1 пускане на пералнята машина. С 16 различни програми на изпиране, този уред ще се погрижи перфектно за чистотата на вашите дрехи, с най-подходящата грижа за техните тъкани и цветове.

Освен много функционална, тази пералня машина е и изключилтено тиха при своята работа. С ниво на шума от 56dB при изпиране, тя няма да смущава спокойните ви вечери у дома, с неприятни шумове. Енергийният и клас А+++ ви осигурява максимално качество при нейната работа с минимален енергоразход. Пералня Slim Hotpoint RSPD 824 JX EU ще се превърне във вашия най-верен приятел в борбата с упоритите петна.

Нашето мнение за продукта:

Нова, със стилен тънък дизайн и множество интегрирани модерни функции, Пералня Slim Hotpoint RSPD 824 JX EU е идеалното решение за тези от вас, които държат на безупречната си визия във всеки момент от своето ежедневие. Независимо от вида на материите на вашите любими облекла, тази пералня машина ще почисти дори най-упоритите петна, като същевременно ще запази качеството както на техните материи, така и на богатите им и наситени цветове. Тази пералня със сигурност ще се превърне във вашия най-добър приятел в борбата с упоритите петна!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password