Hotpoint RSG 825 JS EU - Виж цената

Ревю на Hotpoint RSG 825 JS EU

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

Hotpoint RSG 825 JS EU 

Държите ли на искрящата чистота на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат винаги чисти, със свеж аромат и запазена мекота на материите? Ние имаме точния уред за вас! Пералня Hotpoint RSG 825 JS EU с енергиен клас А+++, 16 различни изпиращи програми и множество модерни технологии, ще се справи в борбата с дори най-упоритите петна, за да бъдете винаги спретнати и стилни, във всеки момент от вашето ежедневие!

Hotpoint RSG 825 JS EUВиж цената за днес

Hotpoint RSG 825 JS EU Review

Woolmark Platinum Care – създадена, специално, за да се грижи за вашите вълнени дрехи тази технология ви позволява те да бъдат изпрани в дълбочина, а тяхната материя да се запази мека и качествена, както в първия ден на тяхното закупуване.

Ecotech – електрическите уреди, обозначени със символа EcoTech, отговарят на най-високите стандарти за енергийна ефективност, като ви гарантират максимално качество при своята работа, за сметка на минимални разходи.

Програма против алергии – перфектното решение за изпиране на бебешки дрешки или за хора с чувствителна кожа или кожни алергии. Чрез поддържане на постоянна температура от 60 градуса при изпирането на вашите дрехи, мръсотията и алергените са напълно унищожени.

Baby Care – тази програма е предназначена за изпирането на деликатните бебешки дрешки. Тя запазва качеството на материите и изключителната мекота на специфичните тъкани на дрехите, така че те да не предизвикат раздразнения по нежната кожа на вашите деца.

Виж още: Ревю на Heinner HWM-5080VA++

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантната лайсна в класическо черно, обгръщаща люка на барабана и интегрираният контролен дисплей, придават новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Пералня Hotpoint RSG 825 JS EU разполага с изключително удобни и практични размери от 59.5 х 60.5 х 85 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1200об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 81dB при центрофуга и 54dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 157 kWh и на вода от 11400л, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Пералня Hotpoint RSG 825 JS EU разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са: Отложен старт, регулатор на оборотите, Super Wash, директно впръскване, защита от деца, система за контролиране на дебита. Благодарение на електронното управление на дебита, няма опасност вашата пералня машина да прелее, дори когато е заредена с пране до своя максимален капацитет. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като Digital Motion, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – пералня машина Пералня Hotpoint RSG 825 JS EU има подходяща изпираща програма за всички тях. С 16-те си различни изпиращи програми като Бельо, Деликатна, Бебе, Антиалергична, Тъмни цветове, Тестова програма и Допълнително изплакване – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Пералня Hotpoint RSG 825 JS EU е нова, модерна пералня машина, която ще осигури перфектното изпиране на вашите дрехи, независимо от степента на тяхното замърсяване. Благодарение на иновативните си технологии, тя ще запази тъканите на вашите облекла меки и качествени, като същевременно ще предотврати появата на бактерии и микроби в техните материи, за да предотврати нежелани кожни дразнения и алергични реакции. Подарете си стил, качество и комфорт за вашите любими облекла, благодарение на пералня Hotpoint RSG 825 JS EU!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password