Hotpoint FA4 841 JC IX HA - Виж цената

Ревю на Hotpoint FA4 841 JC IX HA

Ревюта Фурни за вграждане
8.5

Рейтинг

Hotpoint FA4 841 JC IX HA

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Искате ли нова фурна, която да се погрижи за перфектното приготвяне на вашите любими ястия? Ние имаме точния уред за вас! Фурна за вграждане Hotpoint FA4 841 JC IX HA с енергиен клас А+, 8 различни функции и голям капацитет на обем, ще приготви желаните от вас ястия изключително бързо и качествено. Подарете си удоволствието от вкусна, домашно приготвена храна с фурна за вграждане Hotpoint FA4 841 JC IX HA!

Hotpoint FA4 841 JC IX HAВиж цената за днес

Hotpoint FA4 841 JC IX HA Review

Функция размразяване – тази технология позволява директното приготвяне на замразени храни, без необходимостта от тяхното предварително замразяване. Така вие пестите време, енергия и ресурси.

Функция грил с конвекция – тази фукнция използва вентилатора и грил елемента едновременно, което позволява равномерното разпределение на въздуха около храната, така че тя да се приготви качествено и равномерно.

Степен за пица – тази функция е специално създадена за приготвянето на вкусна пица. Тя изпича равномерно като запазва тестото пухкаво като същевременно горният нагревател се грижи за хрупкавата коричка на вашата любима пица.

Хляб – кой не обича уханието на вкусен, домашно приготвен хляб? Тази фурна има опция, специално разработена за приготвянето на домашен хляб. Перфектното равномерно изпичане, гарантира запазването на пухкавата сърцевина на вашия любим хляб, а горният нагревател се грижи за хрупкавата му коричка.

Виж още: Ревю на Arctic AROIC21100BH

Дизайн

Tози уред е с модерен дизайн решен в сребристо и черно с иноксово покритие против отпечатъци, а материалът, от който е направен, е неръждаема стомана. Големият LED монитор, свързан с електронното програмиране и двата бутона за контрол, придават стилен завършек на вашия нов домашен електроуред.

Характеристики

Hotpoint FA4 841 JC IX HA разполага с удобни и практични размери от 59.5 x 59.5 x 55.1см. (ВхШхД). Капацитетът на обем на уреда е 71 литра, като има вентилационна система, която разпределя равномерно топлината, създавайки бързо и равномерно изпичане на храната, като по този начин се предотвратява нейното изгаряне, тъй като топлината идва от всички посоки, които се „разпръскват” равномерно от вентилатора.

Фурната разполага и с 2 тави за печене и 1 скара. Уредът има 8 различни функции, които ще помогнат при производството на различни видове храна, без да се губи вкусът и полезните качества на продуктите. Уредът спада в енергиен клас А+, което гарантира неговата ефективна работа и изключително нисък разход на електроенергия от 0.91kW/h.

Допълнителните фунцкии, с които разполага фурна за вграждане Hotpoint FA4 841 JC IX HA са: Каталитично самопочистване, Вътрешно осветяване, Функция размразяване, Функция грил с конвекция, Степен за пица, Функция за хляб, Turbo grill, Конвенционално печене, Размразяване и др.

Нашето мнение за продукта

Фурна за вграждане Hotpoint FA4 841 JC IX HA е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално и качествено.Ако обичате да се наслаждавате на вкусни домашно приготвени ястия, то Фурна за вграждане Hotpoint FA4 841 JC IX HA е точният избор за вас!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password