Hotpoint-Ariston WMSF 622 - Виж цената

Ревю на Hotpoint-Ariston WMSF 622

Перални Ревюта
7.5

Рейтинг

Hotpoint-Ariston WMSF 622 

Hotpoint-Ariston WMSF 622 е страхотен избор, ако искате пералня машина с висока производителност, оборудвана с най-съвременна технология и икономична консумация. Пералната машина има много предимства – упоритите петна вече са напълно премахнати, а качеството на материите на вашите дрехи е максимално запазено. За чисти дрехи със свеж аромат и перфектна визия – доверете се на Пералня Slim Hotpoint-Ariston WMSF 622!

Hotpoint-Ariston WMSF 622

Виж цената за днес

Hotpoint-Ariston WMSF 622 Review

Отложен старт – благодарение на иновативната функция, вече можете да зададете предварително желаната от вас програма за изпиране и да настроите пералнята автоматично да започне изпиращия си цикъл, в по-удобен за вас момент.

Автоматично изчисляване на обема – тази функция засича количеството на дрехите във вашата пералня машина, като изчислява колко точно ресурси ще бъде необходимо за тяхното изпиране. С нея успешно изпирате цялото количество пране, което желаете, като същевременно пестите време, вода и електроенергия.

Система за предотвратяване на преливането – умните сензори на вашата Пералня SLIM Hotpoint-Ariston в комбинация с качественото уплътнение около отвора на пералнята, не позволява пералнята машина да прелее, дори когато количеството на прането е по-голямо и съответно водата необходима за неговото изпиране е повече.

Контрол на температурата – вие решавате на каква температура ще бъдат изпрани вашите дрехи. Освен множеството изпиращи програми, с които разполага вашата пералня машина, вече имате възможността ръчно да контролирате температурата, на която те да бъдат изпрани. 40, 60 или 90 градуса – изборът е ваш. Само завъртете копчето на SLIM Hotpoint-Ariston WMSF 622 за пълен контрол над температурата.

Woolmark Platinum Care – създадена, специално, за да се грижи за вашите вълнени дрехи тази технология ви позволява те да бъдат изпрани в дълбочина, а тяхната материя да се запази мека и качествена, както в първия ден на тяхното закупуване.

Програма против алергии – перфектното решение за изпиране на бебешки дрешки или за хора с чувствителна кожа или кожни алергии. Чрез поддържане на постоянна температура от 60 градуса при изпирането на вашите дрехи, мръсотията и алергените са напълно унищожени.

Виж още: РЕВЮ: Пералня LG F4JY2S – Цена и мнения!

Изпиращата способност, която осигурява, е 6кг. Максималната скорост, достигната по време на изпиране, е с доста висока скорост. Разбира се, дрехите ще бъдат много добре центрофугирани, като по този начин се съкращава времето за тяхното пълно изсъхване. Максималната скорост на въртене на минута ще бъде 1200 оборота. Енергийният клас, в който е оформена Hotpoint WMSF 622, е клас А ++. Спестяването на енергия е един от положителните аспекти на тази пералня.

Пералнята е много лесна за използване. Има 16 програми за изпиране. Този модел разполага с няколко много изчистени и прости бутона, като това прави нейното използване лесно и удобно. Това е екологична перална машина. Това е така, защото има функция, която отчита степента на зареждане и определя количеството вода, необходимо за перфектно изпиране. Това означава, че ако искате да изперете 2кг дрехи, пералнята ще използва по-малко вода, отколкото при изпиране на 6 кг дрехи.

Освен много ефективна, тази пералня е и изключително безшумна – с ниво на шума при изпиране от 62dB, а при центрофугиране 80dB. Нейните размери са 42.5х59.5х85см. Това я прави незаемаща много място, подходяща за поставяне както в кухнята, така и в коридора или дори банята. Годишната консумирана енергия е 172 kW/h, което я прави и много ергоикномична. Определено това е продукт, който всяка домакиня трябва да има в дома си!

Нашето мнение за продукта:

Нова, много ефективна и с множество функции Пералня SLIM Hotpoint-Ariston WMSF 622 ви дава възможността да се насладите на искрящо чисти дрехи, със запазени цветове и качество на материите до най-висока степен. Ако държите на себе си, на комфорта и на външния си вид, то тази пералня машина ще ви помогне да изглеждате винаги стилни и спретнати с блестящо чисти дрехи със свеж, завладяващ аромат!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password