Hotpoint-Ariston LTB4B019 - Виж цената

Ревю на Hotpoint-Ariston LTB4B019

Ревюта Съдомиялни
8.3

Рейтинг

Hotpoint-Ariston LTB4B019 

Искате ли ефективен домашен уред, който да се грижи както за ослепителната чистота на вашите съдове, така и за материала от който са направени те? Омръзна ли ви от часовете прекарани пред кухненската мивка у дома? Искате ли верен помощник в борбата с дори най-упоритите замърсявания на вашите съдове? Имате го! Съдомиялна за вграждане Hotpoint-Ariston LTB4B019 е нова, модерна съдомиялна машина, с енергиен клас А+ и 4 измиващи програми. Тя ще се превърне във вашия верен кухненски помощник и ще се погрижи за ослепителния блясък на вашите съдове, а вие ще спестите време, усилия и ресурси.

Hotpoint-Ariston LTB4B019Виж цената за днес

Hotpoint-Ariston LTB4B019 Review

Eco program – стандартната програма, за която се отнасят данните на енергийния етикет; този цикъл е подходящ за съдове с нормално замърсяване и е най-ефективната програма по отношение на консумацията на енергия и вода. Програмата има продължителност от 3 часа и 10 минути.

Intensive – Интензивна: програма за много силно замърсени съдове с продължителност 2 часа и 30 минути.

Normal – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Измиващият цикъл при тази програма продължава 2 часа.

Накисване – тази програма е предназначена за силно замърсени съдове. Тя ги накисва предварително за 10 минути преди старта на измиващия цикъл, като по този начин разгражда дори най-упоритите петна и почиства вашите съдове до блясък.

Виж още: Ревю на Whirlpool ADP 301 IX

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и стилен . Решена в класически бял цвят, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Контролните бутони са поставени във вътрешната част на рамката на вратата, която е решена в светло сив цвят, така че интерфейсът на съдомиялната машина е напълно изчистен.

Характеристики

Hotpoint-Ariston LTB4B019 разполага с размери от 82 x 59.5 x 57см . (ВхШхД), които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тя разполага с изключително голям капацитет, който позволява измиването на 13-14 комплекта съдове. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А+, което гарантира изключително ниския разход на консумативи, а именно – 1.04kW разход на електроенергия на измиващ цикъл и едва 11л. разход на вода на измиващ цикъл.

Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 49dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Във вътрешността си тя разполага с кошница за прибори, долна и горна кошница, както и с регулируема кошница, така че да можете да поставите в нея всякакъв вид съдове, дори тези с по-голям размер.

Функции

Съдомиялна за вграждане Hotpoint-Ariston LTB4B019 разполага с богат набор от функции. Опцията Aqua stop помага в случай повреда във вашата съдомиялна и преливане на водата, системата за безопасност AquaStop автоматично ще изключи захранването на вода към маркуча и машината, а помпата ще изпомпва останалата вода от съдомиялната машина в маркуча за източване. По този начин, съдомиялната машина може да бъде оставена да работи през нощта или докато никой не е вкъщи, без притеснения от наводнение.

Степените на температура от 40°C до 70°C, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Допълнителните функции, с които разполага съдомиялната машина са: Нормална програма, интензивна програма, програма Био/Еко, програма за предпране и накисване.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна за вграждане Hotpoint-Ariston LTB4B019 е нова, модерна съдомиялна машина, която ще се погрижи за кристалната чистота и ослепителен блясък на вашите съдове. С различните си измиващи програми, тя ще се погрижи както за слабо замърсените ви съдове, изработени от фини материали като чаши за вино, така и за силно замърсените ви съдове като тави, тенджери и тигани с тефлоново покритие, като освен, че ще се погрижи за чистотата на вашите съдове, съдомиялната ще запази и качеството на материала, от който са направени. Подарете си верен помощник в поддръжката на вашите домашни прибори с новата съдомиялна за вграждане Hotpoint-Ariston LTB4B019!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password