Hotpoint-Ariston ENBGH19223FW - Виж цената

Ревю на Hotpoint-Ariston ENBGH19223FW

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Hotpoint-Ariston ENBGH19223FW 

Искате нов, многофункционален хладилник с висока ефективност при своята работа? Качеството на хранителните ви продукти е от изключителна важност за вас и затова искате да ги съхранявате при най-добрите възможни условия? Ние ще ви представим точния за вас продукт. Хладилник с фризер Hotpoint-Ariston ENBGH19223FW с висока ефективност, запазва вашите хранителни продукти свежи и качествени за дълго време, а за вас остава приятната част– насладата от консумацията им.

Hotpoint-Ariston ENBGH19223FW

Виж цената за днес

Hotpoint-Ariston ENBGH19223FW Review

High Definition – Висококачественото охлаждане: не само осигурява съхранението на храна, но и идеалната атмосфера за запазване на пресни и естествени храни. Активната технология за кислород поддържа пресни храни от първия ден до девет дни, като предотвратява образуването на бактерии до 90% и неприятните миризми до 70%.

Технологията на Air Tech Evolution за независими модели и въздушни технологии за вграждане подобрява по-високата производителност при съхранение на храни. Висока детайлност: забележително съхранение на храна!

Променлива температурна зона – Благодарение на зоната с променлива температура фризерното отделение може да бъде настроено при всяка температура между 0°C и -26°C, за да се създадат идеални условия за съхранение на всеки вид храна.

„Holiday”- благодарение на иновативните функции, хладилникът може да бъде оставен включен дори при вашето дългосрочно отсъствие от вашия дом, когато ходите на почивка, например. Той продължава да пести енергия, а фризерът запазва замразената храна, когато се върнете, празната секция на хладилника е настроена на температура на покой, която позволява вратата да бъде затворена (без вътрешно почистване) без мухъл или неприятни миризми.

Hotpoint-Ariston ENBGH19223FW-2Виж още: РЕВЮ: Двукрилен хладилник Side by side Sharp SJFP810VST – Цена и мнения!

Дизайнът на хладилника е модерен и изчистен. Конструкцията му е класическа, с прости линии, цвят в сребрист иноскс и общи вертикални, но здрави дръжки. От външната встрана на вратата е разположен цифров дисплей, който служи и като контролен панел. Хладилникът има капацитет на обем от 302л., разделен на три рафта от стъкло. Има две кутии за съхранение на плодове и зеленчуци, както и държач за бутилки. Може би на пръв поглед изглежда, че не е толкова голямо пространството между рафтовете, но те могат да бъдат коригирани, за да получите толкова място, колкото ви е необходимо.

Хладилика и фризера, разполагат със ситема No Frost, която не образува големи количества лед във вашия фризер, като в същото време ще разпределя равномерно нивата на студения въздух в хладилника. Фризерът има капацитет на замръзване 18 кг/ден, но ако искате нещо по-бързо, функцията SuperFrost ще ви предостави тази възможност. Не на последно място, температурата се регулира по електронен път чрез контролния панел на вратите.С размер от 201×59.5×65см, този хладилник е изключително удобен за поставяне във всяка кухня. Нивото на шума му е само 43dB, което го прави изключително безшумен в работен режим.

Нашето мнение за продукта:

Просторен и удобен, с множество функции този хладилник ще се грижи за вашите хранителни продукти по най-добрия начин. Той запазва свежестта и хранителните качества за двойно по-дълго време, в сравнение със стандартните хладилници, като ви дава възможността да им се насладите в дългосрочен план. Ако готвенето за вас е страст и държите на свежите и вкусни хранителни продукти, то Хладилник с фризер Hotpoint ENBGH19223FW ще бъде вашият верен помощник в поддържането на техните хранително-вкусови качества. Подарете на себе си и на цялото си семейство вкусна храна приготвена само с най-висококачествените продукти, благодарение на Хладилник с фризер Hotpoint-Ariston ENBGH19223FW.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password