Hotpoint-Ariston AQS73D29 - Виж цената

Ревю на Hotpoint-Ariston AQS73D29

Перални Ревюта
8.5

Рейтинг

Hotpoint-Ariston AQS73D29 

Обичате винаги да изглеждате стилно и спретнато. Вашият стил винаги е безупречен. Имате нужда от електрически уред, който да се грижи за качеството и чистотата на вашите дрехи, за да изглеждате перфектно във всеки момент от вашето ежедневие? Ние ще ви го представим! Пералня SLIM Hotpoint-Ariston AQS73D29 е създадена за тези от вас, за които качеството е приоритет във всеки аспект от вашия живот.С множество функции и програми за изпиране и голяма мощност при изпиране, тя ви гарантира перфекти резултати като почиства дори най-упоритите петна в дълбочина, като същевременно запазва тяхното качество до най-голяма степен!

Hotpoint-Ariston AQS73D29Виж цената за днес

Hotpoint-Ariston AQS73D29 Review

Woolmark Platinum Care – тази функция е предназначена специално за изпирането на вашите дрехи от вълна. Почистването дори на най-упоритите петна, се извършва в дълбочина, като в същото време се запазва мекотата и качеството на материите на вашите дрехи.

Програма против алергии – тази програма е особено подходяща, когато перете бебешки, имате чувствителна кожа или кожни алергии. Замърсяванията и алергените от вашите дрехи, се премахват на няколко етапа – първоначално загряване на водата и поддържането на температура от 60°C по време на изпиращия цикъл.

Искрящи цветове – благодарение на програмата за цветно пране, вашите дрехи запазват своите искрящи, наситени цветове, без материите да се захабяват, а цветовете да избледняват.

Виж още: Ревю на Hansa AWB510D

Пералня SLIM Hotpoint-Ariston AQS73D29 се радва на изключително интересен и модерен външен вид. Предлага се в бяло, аксесоар с черни и сиви елементи, но също така и с LCD дисплей, който ви позволява да проследите подробностите за цикъла на изpиране (оставащото време до завършване, градусите и скоростта на въртене).

Стилният и външен вид ще се вписва перфектно във вашия дом, независимо дали решите да го включите в кухненските мебели или просто мислите, че имате повеченалично пространство в банята. Hotpoint AQS73D29 е пералня, която е с капацитет от 7кг, повече от достатъчно, за да изпере дори одеяла или завивки. Скоростта на центрофугиране достига 1200 оборота в минута и е в клас на енергийна ефективност A +++, което гарантира пефектната и работа, за сметка на ниски разходи на електроенергия.

Има 17 програми за изпиране, като те са съобразени с всички материи, така че запазването на качеството на вашите дрехи е гарантирано. Размерите на Пералня SLIM Hotpoint-Ariston AQS73D29 са 44.6х59.5х85см, което я прави подходяща дори за по-малките домакинства, които разполагат с по-ограничено пространство.

Освен много ефективна при работата си, тази пералня машина е и изключително тиха с ниво на шум при центрофуга от 76dB и ниво на шум при пране от 56dB. Можете да бъдете спокойни, че вашите спокойни семейни вечери, няма да бъдат смущавани, дори когато вашата пералня е стартирала своя изпиращ цикъл. С годишно потребление на електроенергия от едва 173 kW/h, тя се нарежда в челните места по енергономичност в своя клас.

Нашето мнение за продукта

Изключително ефективна, пералнята машина ви предоставя възмжоността да се насладите на искрящо чисти дрехи, със запазено качество и свеж аромат, само с едно натискане на копчето на вашата пералня. Подарете си комфорта от винаги чисти дрехи, които прекрасно ще допълнят вашата перфектна визия. Пералня SLIM Hotpoint-Ariston AQS73D29 е помощникът, от който всяка домакиня има нужда!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password