Horizon 55HL8510U - Виж цената

Ревю на Horizon 55HL8510U

Ревюта Телевизори
8.3

Рейтинг

Horizon 55HL8510U 

Искате ли нов телевизор с перфектно качество на картина и звук и множество възможности за мултимедийно възпроизвеждане? Омръзна ли ви от старите модели, които получават смущения при възпроизвеждането на различно съдържание? Вашият проблем е разрешен. Вие сте на правилното място – днес ще ви представим Телевизор Horizon 55HL8510U – той е идеалното решение за тези от вас, които държат на качеството на своите електроуреди и ценят високо иновативните технологии интегрирани в тях!

Horizon 55HL8510UВиж цената за днес

Horizon 55HL8510U Review

4K Ultra HD – изключително високо качество на възпроизвежданата картина, за едно ново, различно телевизионно иживяване, което ви кара да се потопите в свят на реалистични изображения, богати цветове и перфектен контраст, за да се насладите на най-дребните детайли във вашето изображение.

Останете свързани – лесен и бърз достъп до приложението NETFLIX, което е директно интегрирано в платформата HOS 2.0. Превърнете своя дом в истински кино салон, като се наслаждавате на любимите си филми с изключително качество на картината.

Вграден Wi-Fi. – благодарение на Wi-Fi свързването, можете да се насладите на любимото си онлайн съдържание, директно на 55-инчовият екран на вашия Smart TV, без нуждата от допълнително свързване чрез кабели към външни източници.

LED Smart Horizon 55HL8510U е с изключително тънък дизайн, с диагонал на екрана от 140см, който може да се постави във всяко помещение от вашия дом, за да се наслаждавате на кристално ясните и реалистични цветове на екрана. Качество на изображението е 4K Ultra HD, с резолюция от 3840×2160 пиксела, динамичен контраст 4000:1, яркост 350 cd/m² и изключително широк зрителен ъгъл от 178градуса, той ви предлага ясни изображения, дори когато в сцените на вашата картина има движещи се обекти, тъй като Smart TV се възползва от технологията Clear Motion Engine, която осигурява ясна картина с перфектно качество, дори при сцени наситени с множество движения и динамика.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Star-Light 40DM5600 – Цена и мнения!

Хоризонт 55HL8510U е интелигентен телевизор с LED дисплей, който разполага с технология с висока разделителна способност 4K Ultra HD, предлагайки на потребителя идеален контраст и идеален цвят, за да може да гледате съдържанието с най-доброто качество на UHD.

Dolby Digital и DTS-HD, ви осигуряват перфектен звук, който допълва перфектно визуалното ви изживяване. Аудио системата на телевизора е стерео и се поддържа от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо.

С резолюция 4 пъти по-голяма от тази на Full HD телевизорите, вие виждате дори най-дребните детайли във вашата картина, които досега са оставали скрити за вас, а качеството на изображението е невероятно ясно. Без значение от разстоянието, което съществува между вас и телевизора, изображенията не губят яснота и качество.

Също така, Smart TV Horizon 55HL8510U, разполага и с множество възможности за допълнително свързване. Свързването може да се осъществи чрез безжична Wi-Fi мрежа, без да се налага допълнително свързване с кабели. Вече можете да се наслаждавате на любимото си онлайн съдържание, по всяко време, директно върху 55-инчовият екран на вашия смат телевизор. Трансмисията и приемането на телевизионните канали се осъществява чрез: цифров тунер DVB-T2 / S2 / C, а възпроизвеждането на видео чрез AVI, MKV, VOB, Mp4, 3gp, ASF, WMV.

Нашето мнение за продукта:

С телевизора LED Smart Horizon 55HL8510U можете да гледате любимите си телевизионни предавания, филми, футболни мачове, както и да имате лесен и бърз достъп до интернет. Потопете се в едно ново, мултимедийно изживяване и подарете на себе си и на цялото си семейство удоволствието от качеството на картината от кино салоните, комбинирано с адреналина от мултимедийните центрове за забавления. Подарете си едно ново телевизионно изживане и прекрвайте времето си пред малкия екран с истинско удоволствие!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password