Horizon 43HL8500U - Виж цената

Ревю на Horizon 43HL8500U

Ревюта Телевизори
8

Рейтинг

Horizon 43HL8500U 

Искате ли нов, модерен телевизор, който да възпроизвежда вашите любими филми с невероятна яснота и качество на картината? Омръзна ли ви от скучното, стандартно гледане на телевизия? Ние имаме решението за вас! Днес ще ви представим Телевизор Horizon 43HL8500U, с 4K UHD качество на картината и множество функции за свързване към допълнителни устройства. Той ще ви накара да се потопите в магията на реалистичните изображения, за едно ново, удоволетворяващо ТВ изживяване.

Виж цената за днес

Horizon 43HL8500U Review

4K Ultra HD TV – благодарение на ултра HD качеството на картината, вие ще се насладите на кристално ясни изображения с наситени цветове и максимален контраст. Потопете се в реалистичната картина на вашия телевизор, за едно още по-вълнуващо ТВ изживяване.

CLEAR MOTION ENGINE (CME) – стандарт за изключителната яснота на движещите се изображения на дисплея, като резултат от комбинацията от уникална видео обработка, скорост на кадрите в секунда, честота на опресняване за всеки кадър и модерна технология за регулиране на светлинния фон.

DOLBY DIGITAL и DTS-HD – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми. 

По отношение на дизайна, HORIZON 43HL8500U е много добре изглеждащ телевизор, с класически черен цвят, изработен от висококачествени материали, а ултратънката черна рамка около дисплея, придава още по-голяма модерност на неговата визия. Размерите му от 965x89x575 мм без стойка и 965x275x623мм със стойка го правят изключително удобен за поставяне във всяко помещение на вашия дом, а съвместимостта му с VESA 200×200 ви позволяват да монтирате уреда, директно на вашата стена. С диагонал на екрана от 108см., резолюция на изображението от 3840 x 2160 пиксела, яркост 350 cd/m² и динамичен контраст 1100:1, той ще ви предостави възможността да се насладите на кристално чисти изображения с виоко качество на картината, наситени цветове и безупречна яркост.

Horizon 43HL8500U

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Wellington 39HD471SW – Цена и мнения!

Неминуемо, перфектаната картина, трябва да върви в комбинация с перфектен звук. Аудиосистемата на телевизора е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 10W, всеки, а технологиите за неговото подобряване като NICAM Stereo и TruSurround HD, правят вашия звук кристално ясен, без трептения и смущения при неговото възпроизвеждане.

Приемането и придаването на сигнал се осъществява чрез Цифров тунер и вход антена. Телевизор LED Horizon 43HL8500U разполага и с множество функции за свързване към различни източници. Свързването му чрез HDMI и USB, ви позволяват да възпроизведете вашите любими снимки, видеоклипове и филми, директно върху 43-инчовият екран, с невероятно качество на изображенията. Wi-Fi свързването, от друга страна, ви позволява да се насладите на любимото си онлайн съдържание, без нуждата от допълнително свързване чрез кабели към външни устройства.

Допълнителните конектори, с които разполага: Аудио дигитален (оптичен) изход, PC вход (D-sub 15-пинов), Вход USB, Мини жак за слушалки и 2 HDMI порта. Освен много ефективен, този телевизор е и изключително енергономичен при своята работа. С консумирана мощност от 54W, той гарантирано се нарежда в челните редици по енергономична работа в своя клас уреди.

Нашето мнение за продукта:

С перфектно качество на картината, множество функции за свързване и перфектен звук, LED Horizon 43HL8500U ще пренесе емоцията от кино салоните и мултимедийните игрови центрове, директно във вашия дом. Насладете се на любимите си филми или онлайн приложения и видеоклипове, с 4K Ultra HD качесвто на картината. Подарете си незабравимо телевизионно изживяване, за една наистина удоволетворяваща емоция от времето, прекарано пред малкия екран.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password