Horizon 39HL5309F - Виж цената

Ревю на Horizon 39HL5309F

Ревюта Телевизори
7.5

Рейтинг

Horizon 39HL5309F 

Искате ли нов, модерен телевизор, съчетаващ в себе си перфектно качество на картината и някои от най-новите технологии? Омръзна ли ви от скучното гледане на стандартна телевизия? Ние имаме точния продукт за вас! Днес ще ви представим Horizon 39HL5309F, с 39-инчов екран, Full HD качество на картината и висока разделителна способност, той ще влезе във вашия дом и ще пренесе емоцията от кино салоните в комбинация с адреналина от мултимедийните игрови центрове. 

Horizon 39HL5309FВиж цената за днес

Horizon 39HL5309F Review

Full HD – насладете се на качествено изображение, с яснота до най-сребните детайли, благодарение на Full HD технологията. Тя възпроизвежда всеки кадър с до по-голяма яснота на изображението, в сравнение с обикновените телевизори.

Cl+ свързване – вече не е необходимо да свързвате вашия телевизор с допълнителни устройства (например декодери), за да се насладите на любимите си телевизионни канали. Просто свържете Cl+ картата на вашия ТВ доставчик с телевизора и се насладете на любимите си филми, шоу програми или спортни канали, само с един клик на дистанционното управление на вашия телевизор.

PERSONAL VIDEO RECORDER (PVR) тази фунцкия ви дава възможността да гледате една програма, докато записвате друга, или да записвате две програми едновременно, докато гледате трета, която сте записали преди това. Запишете любимите си филми или предавания, и ги гледайте отново и отново, винаги когато пожелаете.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Horizon 32HL7310H – Цена и мнения!

Телевизор LED Horizon 39HL5309F разполага със стилен и модерен дизайн, решен в класически черен цвят, а ултратънката рамка около дисплея, ви предоставя възможността да се насладите на цялото съдържание, възпроизвеждано върху екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. С размерите си от 557 x 65 x 320мм без стойка и 557 x 135 x 341мм със стойка, правят този LED TV лесен и удобен за поставяне във всеки дом, независимо дали разполагате с просторно помещение или с по-малко и по-практично пространство, а съвместимосттта му с VESA 100х100 го правят лесен за монтиране директно на вашата стена.

С диагонал на екрана от 99см., резолюция на изображението 1920×1080 пиксела, 250 cd/m² и динамичен контраст 5000:1, LED Horizon 39HL5309F ще ви даде възможността да се насладите на кристално качество на картината, с ясни изображения и наситени цветове за едно по-добро телевизионно изживяване.

Несъмнено, перфектното качество на картината, трябва да върви в комплект и с перфектно качество на звука. Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 16W, общо. В комбинация с главни хакартеристики на звука като NICAM Stereo и Еквалайзер, тази мощност е напълно достатъчна, за да произведе кристално чист звук, без появяващи се шумове или смущения, дори когато той е увеличен до своя максимум.

Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/C и входна антена. Благодарение на свързването му с различни външни устройства, вие можете да се насладите на любимите си снимки, видео клипове или филми, директно от вашата USB преносима памет. Просто свържете телевизора с вашият източник на съдържание и той ще го възпроизведе с максимално качество на изображенията. Също така, този уред, разполага с редица допълнителни конектори и възможности за свързване, а именно: AV In, RF In, Слот CI+, Аудио цифров (Коаксиален), PC вход (D-sub 15-пинов), Вход USB, Вход Scart (RGB) , Мини жак за слушалки и 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта:

Със стилен дизайн и множество функции, новият телевизор LED Horizon 39HL5309F ви предлага широка гама от модерни функции за оптимизиране на изображенията в комбинация с качествена картина и звук, „опаковани” в практичия размер на 99-сантиметровия му екран. Подарете си спокойни семейни филмови вечери пред малкия екран у дома и се потопете в реалистичните цветове и кристално ясна картина.

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password