Horizon 32HL7310H - Виж цената

Ревю на Horizon 32HL7310H

Ревюта Телевизори
7.5

Рейтинг

Horizon 32HL7310H 

Искате ли нов, модерен и функционален телевизор? Държите ли на високото качество при възпроизвеждането на вашите любими филми? Ние имаме точният продукт за вас! Телевизор Horizon 32HL7310H с HD качество на картината и изключително много и разнообразни технологии за свързване с различни източници, ще открие пред вас един иновативен и забавен начин за гледан на телевизия, за максимално удоволетворение от времето, което прекарвате пред 32-инчовият екран на вашия Smart TV.

Horizon 32HL7310HВиж цената за днес

Horizon 32HL7310H Review

HOS 2.0 – наслаждавайте се на любимите си снимки, игри, музика, видеоклипове, филми и проложения, благодарение на възможността за свързване с много и различни източници на сигнал чрез платформата HOS 2.0.

INTEL® WIRELESS DISPLAY (WiDi) – чрез възможността за свързване към домашната ви интернет мрежа (WLAN) ви дава възможността да възпроизведе любимото си съдържание от вашия смартфон или таблет, директно на 32-инчовият екран на вашия Smart TV.

Wi-Fi свързване – благодарение на възможността за свързване към Wi-Fi, вие можете да се насладите на любимите си онлайн филми, видеоклипове, игри и приложения, без нуждата от свързване към допълнителни устройства чрез кабели.

CLEAR MOTION ENGINE (CME) – благодарение на допълнителната обработка на изображенията, вие можете да се насладите на кристална яснота на изображенията, като се потопите дори в най-дребните детайли от любимите ви филмови сцени.

Телевизор LED Smart Horizon 32HL7310H е с тънък дизайн, решен в класически черен цвят с гланцирано покритие, а тънката рамка около екрана, позволява да се насладите на цялото съдържание от екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Елегантните му крачета, намиращи се в двата долни края на уреда, гарантират неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която той ще бъде поставен.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Sony Bravia 49XF9005 – Цена и мнения!

Размерите му от 735 x 438 x 89 мм без стойка и 735 x 495 x 196 мм със стойка, позволяват той да бъде поставен във всяко помещение от вашия дом, като гарантирано ще пасне перфектно в наличното ви пространство. Диагоналът на екрана му е 80см., с резолюция на изображението 1366×768 пиксела, яркост 300 cd/m2 и динамичен контраст 1200:1, Телевизор LED Smart Horizon 32HL7310H ще ви осигури картина с перфектно качество на изображенията, наситени цветове и кристална яснота.

Също така, този уред, разполага с широк ъгъл на гледаемост от 178 градуса, вие ще гледате вашите любими филми и предавания, без замъглявания и смущения в картината, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия. Освен с перфектно качество на картината, този телевизор разполага и с перфектно качество на звука. Аудио системата му е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност от 6 W, всеки и допълнителни функции за подобряване на звука като: Nicam Stereo, Dolby Digital Plus, DTS, DTS HD и Equalizer. Потопете се в магията на кристално ясния и реалистичен звук, за да се насладите максимално на възпроизвежданото съдържание на вашия 32-инчов екран. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез Цифров тунер: DVB-T2 и DVB-C, както и чрез вход антена IEC75. Освен с перфектни характеристики на изображение и звук,

Телевизор LED Smart Horizon 32HL7310H разполага и с множество възможности за свързване. Wi-Fi свързването му, ще ви осигури бърз и лесен достъп до любимото ви онлайн съдържание, а възможността на уреда да въпроизвежда съдържанието чрез USB или HDMI свързване, ще ви позволи да възпроизвеждате вашите любими снимки, видеоклипове и филми, директно от вашата преносима флаш-памет. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага LED Smart Horizon 32HL7310H са: AV, RF, Audio out, 1 x Headphone out, CI+ както и Аудио дигитален (оптичен) изход, 1 Вход USB, Входове компонент, Вход Scart (RGB) и 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта:

Гледането на телевизия, никога не е било толкова забавно и вълнуващо, колкото е с новия телевизор LED Smart Horizon 32HL7310H. С характеристики на изображението от най-висок клас, в комбинация с възможността му за мултимедийно свързване, този уред ще превърне обикновеното гледане на традиционна телевизия в истинско мултимедийно забавление, директно във вашия дом. Независимо дали искате да гледате любимите си филми, в компанията на любимите си хора или просто искате да се позабавлявате – Телевизор LED Smart Horizon 32HL7310H ще възпроизведе избраното от вас съдържание с максимално качество на картина и звук, за едно ново, незабравимо телевизионно изживяване.

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password