Heinner HWM-5080VA++ - Виж цената

Ревю на Heinner HWM-5080VA++

Перални Ревюта
8

Рейтинг

Heinner HWM-5080VA++ 

Искате ли вашите любими дрехи да бъдат запазени качествени и меки, независимо от многократните изпирания на които ще бъдат подложени? Ние имаме точния уред за вас! Пералня Heinner HWM-5080VA++ с енергиен клас А+ и интегрирани модерни технологии, ще осигури перфектното изпиране на вашите любими дрехи, като същевременно ще запази цветовете им богати и наситени.

Heinner HWM-5080VA++Виж цената за днес

Heinner HWM-5080VA++ Review

Памук – с помощта на иновативните функции на вашата пералня машина, вие можете да изпирате вашите дрехи от деликатни памучни материи при 20,40,60 и 90 градуса. По този начин, тя се грижи за премахването дори на най-упоритите петна, като същевременно запазва памучната материя мека и качествена.

Child Lock – чрез интелигентна система, която „заключва” екрана и бутоните на вашата пералня машина, вече няма нужда да се притеснявате, че режимът и на изпиране ще бъде сменен, дори когато вашите деца играя в близост до вашия домашен уред.

Функция за премахване на пяната – Системата за пяна, засича количеството на образуванта пяна във вашия уред, като когато тя достигне максималните нива, нейното образуване бива автоматично предотвратено. По този начин се предотвратява преливане или повреда във вашия уред.

Виж още: Ревю на Bosch WAT28460BY

Дизайн

Дизайнът на този уред е класически и изчистен. Решена в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Контролният панел поставен в предната част на уреда, допринася за нейната модерна визия.

Размери

Пералня Heinner HWM-5080VA++ разполага с изключително удобни и практични размери от 47 х 59.5 х 85 cм (ДхВхШ) и е с тегло от 52кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка, който е с диаметър от 30см.. Скоростта на въртене от 800об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 74dB при центрофуга и 59dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 169 kWh и на вода от 8250л., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 5кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералня Heinner HWM-5080VA++ разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Електронна система за контрол на баланса, Настройване на температурата, Допълнително изплакване, Самопочистване, Защита от деца, Система за откриване на пяна, Сигнализиране при финализиране на програма.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия. Програмите на уреда са: Деликатни, Памук, Еко памук, Центруфуга, Евакуационна, Бързо измиване, Синтетична програма и изплакване + центрофугиране.

Нашето мнение за продукта

Пералня Heinner HWM-5080VA++ гарантирано ще изпере дори най-упоритите петна от вашите дрехи в дълбочина, като същевременно ще запази техните материи качествени и меки, дори след многократни изпирания. Изглеждайте винаги стилни, с безупречно чисти дрехи със свеж аромат с помощта на тази иновативна пералня машина. Пералня Heinner HWM-5080VA++ със сигурност ще се превърне във верен помощник в борбата с петната на всяка спретната домакиня.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password