Heinner HSBS-520NFX+ - Виж цената

Ревю на Heinner HSBS-520NFX+

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Heinner HSBS-520NFX+ 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? А искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме идеалното решение за вас! Днес ще ви представим хладилник Side by side Heinner HSBS-520NFX+ с енергиен клас А+, множество технологии и голям капацитет на обем, той гарантирано ще осигури перфектни условия за съхранение на вашите любими храни, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Heinner HSBS-520NFX+Виж цената за днес

Heinner HSBS-520NFX+ Review

Full No Frost – тази система, осигурява бързото стабилизаране на температурата във вашия уред, след всяко отваряне на вратата на хладилника, като по този начин упражнява постоянен контрол върху температурата, за да се запази максимално охлаждането.

Multi Air Flow – Влагата във вътрешната част на вашият хладилник вече е мираж, благодарение на функцията Multi Air Flow. Вътрешната част на вашият хладилник остава чиста и свежа за по-дълго време, което подпомага запазването на свежестта на хранителните ви продукти.

Изкуствен интелект – тази технология, позволява автоматичното регулиране на температурата във вашия уред. Когато функцията е включена, температурата в хладилника пада до 4°C, а тази във фризера -18°C.

Бързо замразяване – фризерът разполага с възможността на замразяване на големи количества храна за изключително кратък период от време. Това гарантира максималното запазване на качеството на вашитя хранителни продукти.

Open Door Alarm – ако случайно забравите вратата на хладилника отворена, той ще ви предупреди, чрез звуков сигнал. Тази функция е изключително полезна, като предотвратява покачването на температурата във вашия уред и развалянето на хранителните продукти, съхранявани в него.

Виж още: Ревю на Midea HC-515WEN

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие, той би паснал идеално във всеки дом и кухня. Вграденият LCD дисплей в предната част на уреда, допринася перфектно за стилния завършек на визията на вашия домашен охладителен електроуред.

Размери

Хладилник Side by side Heinner HSBS-520NFX+ е с размери от 64.3 х 91 х 178.6см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и по-практични кухни. Ниските му нива на шум от 43dB, гарантират, че вашето домашно спокойствие, няма да бъде смущавано от неприятни шумове, възпроизвеждани при неговата работа.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 516л и и енергиен клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 411kWh, този хладилник гаранира, че няма да повиши разходите ви за електроенергия. Охладителният елемент на хладилника е R600a, а климатичният му клас е SN-ST-N.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 339л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло и 5 допълнителни рафтове на вратата подходящи за съхранението на големи бутилки, буркани или кутии със сок. Също така, уреда разполага с отделение за съхранение на зеленчуци и плодове. Влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Фризер

Фризерът е с обем от 177л и разполага с 2 отделения за съхранение, които могат да се изваждат напълно, така че да имате бърз и лесен достъп до любимите ви замразени храни. С капацитета си на замразяване от 11кг за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно замразяване на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник Side by side Heinner HSBS-520NFX+ е уред, който внесе стил и висока ефективнос във вашата кухня. С модерните си технологии и голям капацитет на обем, той ще създаде перфектните условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти, като ще ги поддържа качествени и свежи за максимално дълъг период от време, а за вас ще остави единствено удоволствието от тяхната консумация.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password