Heinner HCD-80B - Виж цената

Ревю на Heinner HCD-80B

Ревюта Сушилни
8

Рейтинг

Heinner HCD-80B 

Държите ли на перфектното качество на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат винаги искрящо чисти, със свеж аромат и запазени наситени цветове? А омръзна ли ви да чакате с дни, за да бъдат напълно сухи, след тяхното изпиране? Ние имаме точният продукт за вас! Сушилня за дрехи Heinner HCD-80B с енергиен клас B и интегрирани някои от най-иновативните технологии при сушилните, този иновативен уред, ще изсуши перфектно вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи за запазването на тяхното качество и мекота.

Heinner HCD-80BВиж цената за днес

Heinner HCD-80B Review

Sport – създателите на сушилнята от Heinner, са се погрижили и за тези от вас, за които спортът е ежедневие, хоби или начин за релаксация след напрегнатата работна седмица. Благодарение на програмата за изсушаване на вашата спортна екипировка, тя е безупречно чиста и суха, без да променя качеството на своята изработка.

Wool – тази програма е специално създадена за изсушаването на вашите вълнени дрехи. Деликатната грижа на сушилнята гарантира, че те ще бъдат перфектно сухи, като същевременно деликатната въленена материя ще бъде със запазени качество и мекота.

Baby Care – Запазете дрехите меки, а качеството на тъканите непокътнато. Идеално решение за тези от вас, които имат малчугани у дома и знаят, че грижата за тяхната деликатна кожа е от изключително важно значение е програмата за изсушаване на деликатните бебешки дрешки. Те са напълно сухи, за кратък период от време, а бактериите и микробите, образуващи се в материите, са напълно унищожени.

Виж още: Ревю на Candy CS4 H7A1DE-S

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Интегрираният контролен дисплей и рамката около люка на барабана, решени в черно, придават новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Сушилнята разполага с изключително удобни и практични размери от 61.5 х 59.5 х 84.5 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 69dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с минимални разходи на консумирана мощност.

Програми и Функции и защита

Сушилня за дрехи Heinner разполага с интегрирани някои от най-новите функции. Тези функции в комбинация с иновативните функции като Оставащо време, Информационен дисплей, Система за безопасност за деца, Вътрешно осветление, Speed Dry, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – има подходяща изсушаваща програма за всички тях. С 16-те си различни изсушаващи програми като Синтетика, Памук, Бързо сушене, Sintetice-Standard, Освежаване, Pизи, Антисифон, Спорт, Дънки, Блузи, Baby Care – тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Нова, със стилен дизайн и множество интегрирани модерни функции, Heinner HCD-80B е идеалното решение за тези от вас, които държат на безупречната си визия във всеки момент от своето ежедневие. Независимо от вида на материите на вашите любими облекла, тази сушилня ще се погрижи за тяхното изсушаване, като същевременно ще запази качеството както на техните материи. Край на чакането с дни, преди да облечете вашите любими дрехи – тя ще се погрижи те да бъдат сухи и готови за обличане за часове след тяхното изпиране!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password