HEINNER HAC-MR12DBL - Виж цената

Ревю на HEINNER HAC-MR12DBL

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

HEINNER HAC-MR12DBL 

Искате ли да се наслаждавате на оптимално добра температура във вашия дом? Искате ли нов и много ефективен климатичен уред, който да осигурява температурата във вашите помещения, точно такава, каквато вие я предпочитате? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме климатик HEINNER HAC-MR12DBL с енергиен клас А++, филтър за пречистване на въздуха и още множество модерни технологии. Той ще достигне желаната от вас температура във вашите помещения, а за вас ще остане единствено удоволствието от релаксацията при оптимално добри температурни условия!

HAC-MR12DBLВиж цената за днес

HEINNER HAC-MR12DBL Review

Функция Turbo –благодарение на функцията „TURBO”, вашият уред работи на максимални обороти и максимална вентилационна мощност, така че да достигне максимално бързо желаната от вас температура.

Follow Me – Функцията „Следвайте ме“ изключва температурния сензор на вътрешното тяло и настройва стайната температура в зависимост от температурния сензор на устройството за дистанционно управление. По този начин може да се осигури по-прецизен контрол на желаната температура във всяка точка на помещението.

Самодиагностика – благодарение на тази функция, вашия умен уред отчита възникнали грешки и повреди при неговата работа, като уредът ще покаже код за грешка „СЕ“ и автоматично ще се изключи. Тази функция може да предпази компресора от влияние от високи температури, дължащи се на изпускане на хладилен агент.

Виж още: Ревю на HEINNER HAC-CO12WFN-RD

Дизайн

Дизайнът на този уред е иновативен, стилен и модерен. Решен в тъмно син цвят с гланцирано покритие, той би паснал перфектно във всеки модерно обзаведен дом. Дискретният дисплей, поставен в предната част на уреда и бялата рамка, която го обгръща, придават стилен завършек на неговата визия.

Характеристики

Тази климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 14 200 BTU и 14 400 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 16 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналната консумация на охлаждане е 1237W, а при отопление 964W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление. Минималната температура при охлаждане е -15°C, а при отопление -15°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 805 х 194 х 297мм и е с тегло от едва 8.2кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. Освен това, устройството разполага с функция за премахване на до 1,2л. влага в рамките на само 1 час. По този начин въздухът във вашия дом се запазва свеж и кристално чист, като се предотвратява образуването на микроби, бактерии и алергени. С дебит на въздуха от
600 м³/н и с ниските си нива на шум от 53dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 700 х 275 х 550мм и е с тегло от 22.7кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С дебит на въздуха от
1700 м³/н и с ниските си нива на шум от 65dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Самодиагностика, Detecting refrigerant loss, Функция Turbo, Самопочистващ и др., ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик HEINNER Mirror HAC-MR12DBL е нов, модерен и изключително ефективен уред. Той ще достигне желаната от вас температура във вашия дом бързо, лесно и много ефективно, независимо какъв е настоящия сезон навън. С ниските си нива на шум,уредът е подходящ за поставяне дори във вашите спални помещения, като гарантирано няма да смущава спокойния ви сън с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Ако държите максимално на вашия домашен уют и комфорт, то Климатик HEINNER Mirror HAC-MR12DBL е точният избор за вас!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password