HEINNER HAC-MR09DBL - Виж цената

Ревю на HEINNER HAC-MR09DBL

Климатици Ревюта
7.3

Рейтинг

HEINNER HAC-MR09DBL 

Искате ли да се наслаждавате на оптимално добра температура във вашия дом? Искате ли нов и много ефективен климатичен уред, който да осигурява температурата във вашите помещения, точно такава, каквато вие я предпочитате? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме Климатик HEINNER Mirror HAC-MR09DBL с енергиен клас А++, филтър за пречистване на въздуха и още множество модерни технологии. Подарете си максимален домашен комфорт с помощта на този нов климатичен уред!

HEINNER HAC-MR09DBLВиж цената за днес

HEINNER HAC-MR09DBL Review

Функция Turbo –благодарение на функцията „TURBO”, вашият уред работи на максимални обороти и максимална вентилационна мощност, така че да достигне максимално бързо желаната от вас температура.

Follow Me – Функцията „Следвайте ме“ изключва температурния сензор на вътрешното тяло и настройва стайната температура в зависимост от температурния сензор на устройството за дистанционно управление. По този начин може да се осигури по-прецизен контрол на желаната температура във всяка точка на помещението.

Самодиагностика – благодарение на тази функция, вашия умен уред отчита възникнали грешки и повреди при неговата работа, като уредът ще покаже код за грешка „СЕ“ и автоматично ще се изключи. Тази функция може да предпази компресора от влияние от високи температури, дължащи се на изпускане на хладилен агент.

Виж още: Ревю на Argo Swan

Дизайн

Дизайнът на този уред е иновативен, стилен и модерен. Решен в тъмно син цвят с гланцирано покритие, той би паснал перфектно във всеки модерно обзаведен дом. Дискретният дисплей, поставен в предната част на уреда и бялата рамка, която го обгръща, придават стилен завършек на неговата визия.

Характеристики

Тази климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 11 600 BTU и 11 500 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 18 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналната консумация на охлаждане е 710W, а при отопление 739W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.2 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление. Минималната температура при охлаждане е -15°C, а максималната температура при отопление +50°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 805 х 194 х 297мм и е с тегло от едва 8.2кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. Освен това, устройството разполага с функция за премахване на до 1л. влага в рамките на само 1 час. По този начин въздухът във вашия дом се запазва свеж и кристално чист, като се предотвратява образуването на микроби, бактерии и алергени. С дебит на въздуха от
520 м³/н и с ниските си нива на шум от 53dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 700 х 275 х 550мм и е с тегло от 22.7кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С дебит на въздуха от
1700 м³/н и с ниските си нива на шум от 61dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Follow Me, Самодиагностика, Detecting refrigerant loss, Функция Turbo, Самопочистващ и др., ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик HEINNER Mirror HAC-MR09DBL е нов, модерен и изключително ефективен уред. Той ще осигури оптимално добра температура във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън. Насладете се на уютна топлина през студените зимни вечери или си подарете освежаваща прохлада през предстоящите летни горещини с помощта на климатик HEINNER Mirror HAC-MR09DBL – той ще се погрижи за вашия максимален домашен комфорт бързо и изключително ефикасно!

Виж цената за днес

7.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password