HEINNER HAC-CO12WFN-RD - Виж цената

Ревю на HEINNER HAC-CO12WFN-RD

Климатици Ревюта
8.7

Рейтинг

HEINNER HAC-CO12WFN-RD 

Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме Климатик HEINNER HAC-CO12WFN-RD с енергиен клас А++, висока ефективност при своята работа и интегрирани модерни технологии, той ще осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом, за да прекарвате времето си в пълна релаксация и ненадминат комфорт!

HEINNER HAC-CO12WFN-RDВиж цената за днес

HEINNER HAC-CO12WFN-RD Review

Follow Me – Функцията „Следвайте ме“ изключва температурния сензор на вътрешното тяло и настройва стайната температура в зависимост от температурния сензор на устройството за дистанционно управление. По този начин може да се осигури по-прецизен контрол на желаната температура във всяка точка на помещението.

Wi-Fi Control – контролирайте работният режим, температурата и вентилацията на вашия домашен уред, директно чрез своя собствен смартфон. Свалете приложението „Smart Home” на вашето мобилно устройство и управлявайте своя уред от разстояние, независимо къде се намирате.

Функция Turbo –благодарение на функцията „TURBO”, вашият уред работи на максимални обороти и максимална вентилационна мощност, така че да достигне максимално бързо желаната от вас температура.

Виж още: Ревю на HEINNER HAC-CO12WFN-WH

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително иновативен и модерен. Той е решен в червен цвят с иноксово покритие, който е перфектно допълнен от рамката решена в класически бял цвят. Скритият дисплей, показващ температурата и работния режим на вашия уред, придават перфектен завършек на неговата модерна визия.

Характеристики

Тази климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 14 200 BTU и 16 300 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 23 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналната консумация на охлаждане е 1600W, а на отопление 1710W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от за охлаждане 7 и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4.1 за отопление. Минималната температура при охлаждане е -15°C, а при отопление -15°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 802 х 189 х 297мм и е с тегло от едва 8.2кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 56dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим. Дебита на въздуха на устройството е 539 м³/н. Също така, тази иновативна климатична система, разполага с възможността за отстраняване на 1,2л. влага на час от вашия въздух. По този начин той остава кристално чист и свеж, като се предотвратява образуването на микроби, бактерии и алергени в него.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 770 х 300 х 555мм и е с тегло от 26.5кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум от 60dB max., , уредът няма да ви смущава с неприятни шумове. Дебита на въздуха на устройството е 2000 м³/н

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции самопочистване, Follow me, Самодиагностика, Detecting refrigerant loss, Функция Turbo и др., ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън, то Климатик HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD е точният избор за вас! С богат набор от функции и изключителна ефективност при своята работа, той ще достигне желаната от вас температура бързо, лесно и много ефективно. Подарете си домашния комфорт и уют, който заслужавате и се наслаждавайте на времето прекарано у дома с климатик HEINNER HAC-CO12WFN-RD!

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password