Heinner HAC-18OWF-BK - Виж цената

Ревю на Heinner HAC-18OWF-BK

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

Heinner HAC-18OWF-BK 

Искате ли нов, модерен климатик, който да осигурява оптимално добра температура във вашия дом, като същевременно запазва въздуха в помещенията ви кристално чист и свеж? Ние имаме точния уред за вас! Днес ще ви представим климатик Heinner HAC-18OWF-BK с изключителна мощност при своята работа и множество интегрирани модерни технологии, той ще осигури желаната от вас температура във вашия дом бързо, лесно и много ефективно. Прекарвайте времето си у дома в максимално добри температурни условия, с помощта на този иновативен климатичен уред.

Heinner HAC-18OWF-BKВиж цената за днес

Heinner HAC-18OWF-BK Review

High Density – Прецизните климатични системи поддържат идеалната температура до последна степен с комбиниран циркулационен въздух и течно охлаждане.

Wi-Fi Control – контролирайте работният режим, температурата и вентилацията на вашия домашен уред, директно чрез своя собствен смартфон. Свалете приложението „Smart Home” на вашето мобилно устройство и управлявайте своя уред от разстояние, независимо къде се намирате.

Самодиагностика – Ако възникнат програмни грешки или климатикът вече не работи правилно, той издава кодове за грешки, които информират потребителя за проблемите.

Eco Mode – Целта на Европейския съюз е да намали емисиите на парникови газове, да намали използването на първична енергия и да увеличи използването на възобновяеми енергийни източници. Устройствата с функция Eco Design са проектирани, произведени, експлоатирани и рециклирани въз основа на опазването на околната среда

Самопочистване – интериорът на климатика се поддържа чрез изсушаване на топлообменника, като тази функция за автоматично почистване премахва всички вещества, които могат да бъдат вредни за човешкото тяло като микроби, прахови частици, алергени и бактерии.

Виж още: Ревю на Heinner HAC-12OWF-GD

Дизайн

Климатик Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian е с модерен и иновативен дизайн. С V-образна конструкция и цвят в огледално черно с извити линии, той ще пасне перфектно във всеки модерен и стилно обзаведен дом. Вътрешното тяло има специална технология. Предният панел с огледално покритие, се отваря по време на работа и се осветява в страничните части в зависимост от режима на работа: синьо за режим на охлаждане и червено за режим на отопление. Неговият дискретен LCD дисплей, който визуализира само по време на работа, осигурява цялата необходима информация за стайната температура и активния режим. Това придава перфектен завършек на иновативната и модернизирана визия на вашия домашен електроуред.

Характеристики

Енергийната ефективност на тази климатична система е впечатляваща, тя е включена в клас А++, с консумация на охлаждане от 1095 W/h и с консумация на топлина от 1117 W/h. Освен това, този модел има сезонна енергийна ефективност (SEER) от 6.6 за охлаждане и 4.1 (SCOP) при отопление. Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian разполага с разширени функции и технологии, средна охлаждаща мощност от 18 000 BTU за охлаждане и 19 000 BTU при отопление. Той е подходящ както за дома, така и за офиси и други помещения с максимална площ до 35м². Охлаждащия елемент, с който разполага устройството е R410A. Минималната температура при охлаждане е -15°C, а при отопление +30°C. Номиналният му капацитет на охлаждане е 1643W, а при отопление 1542W.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 897 х 312 х 182мм и е с тегло от едва 13кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 56dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Освен това устройството разполага с възможността за отстраняване на до 1,7л. влага на час. Това спомага пречистването на вашия въздух, като предотвратява образуването на бактерии, микроби, плесен и алергени. Наслаждавайте се на винаги кристално чист и свеж въздух с дебит от 740 м³/н.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 800 х 333 х 554мм и е с тегло от 37.8кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум от 56dB max, то може да бъде монтирано на всяка външна стена от вашето жилище. Външното устройство разполага с дебит на въздуха от 2100 м³/н.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом ще предотврати образуването на мухъл, плесен и алергени. Допълнителните функции: самодиагностикам, Wi-Fi Control, самопочистване, икономичен режим, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian влиза във вашия дом, за да ви осигури оптимално добри температурни условия бързо, лесно и изключително ефективно. С ниските си нива на шум, той е подходящ дори за вашите спални помещения, като гарантирано няма да смущава вашия сън с възпроизвеждане на неприятни шумове при свтоята работа. Подарете си уютна топлина през студените зимни вечери или освежаваща прохлада през предстоящите летни горещини, с помощта на този нов, модерен климатичен уред.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password