Heinner HAC-12CWF-SL - Виж цената

Ревю на Heinner HAC-12CWF-SL

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

Heinner HAC-12CWF-SL 

Омръзна ли ви от резките температурни амплитуди? Искате ли да имате оптимално добра температура у дома, независимо дали навън е зима или лято? Ние имаме точния уред за вас! Климатик Heinner HAC-12CWF-SL с енергиен клас А++, висока мощност при своята работа и множество интегрирани модерни технологии, ще достигне желаната от вас температура във вашия дом бързо, лесно и много ефектвино, като същевременно ще запази въздухът ви свеж и кристално чист!

Heinner HAC-12CWF-SLВиж цената за днес

Heinner HAC-12CWF-SL Review

Wi-Fi Control – контролирайте работният режим, температурата и вентилацията на вашия домашен уред, директно чрез своя собствен смартфон. Свалете приложението „Smart Home” на вашето мобилно устройство и управлявайте своя уред от разстояние, независимо къде се намирате.

Технология DC Inverter – тази технология, подобрява работата на компресора на уреда като същевременно намалява шума, разходите за електроенергия и подпомага високо ефективната му работа.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика Star-Light висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Функция Turbo – Turbo – благодарение на функцията „TURBO”, вашият уред работи на максимални обороти и максимална вентилационна мощност, така че да достигне максимално бързо желаната от вас температура.

Smart Diagnosis – С интелигентната диагностика устройството ви позволява да диагностицирате инсталирането, настройката, отстраняването на неизправности и друга информация директно от вашия смартфон. Чрез получената информация, работното състояние устройството е по-добро и по-лесно разбираемо. Той също така намалява грешките при инсталиране, като бързо потвърждава за стабилното състояние на устройството.

Sleep/Night Mode – тази функция е създадена, за да гарантира вашия спокоен сън. Благодарение на ниските нива на шум и равномерното вазпръскване на въздушната струя във вашето помещение, вие ще спите спокойно и непробудно, без вашия сън да бъде смущаван от неприятни шумове или големи температурни амплитуди.

Виж още: Ревю на Daewoo DSB-F1285ELH-VK

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително иновативен и модерен. Решен в сребрист цвят с гланцирано покритие,той би паснал идеално във всеки модерен и стилно обзаведен дом. Скритият дисплей, показващ температурата и работния режим на вашия уред, поставен в горния десен ъгъл, придава перфектен завършек на неговата модерна и изискана визия.

Характеристики

Тази модерна и икономична климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 12 000 BTU за охлаждане и 13 000 BTU за отопление. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номинален капацитет на охлаждане от 1088W и 1025W за отопление. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410A. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.8 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4.2 за отопление. Минимална температура при охлаждане е -15°C, а при отопление +30°C. Благодарение на 4-те различни скорости на вентилатора, вие ще можете да настроите вашия уред точно с такава мощност от каквато се нуждаете към настоящия момент.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 802 х 189 х 312мм и е с тегло от едва 8.2кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом с максимална площ до 23 м². С ниските си нива на шум от 52dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност. Дебита на въздуха на това устройство е 520 м³/н. Също така, устройството разполага с функция за премахване на влагата като абсорбира до 1.2л. влага на час. По този начин се предотвратява образуването на микроби и алергени в циркулиращия въздух, като той остава свеж и кристално чист.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 800 х 333 х 554мм и е с тегло от 29.1кг., което го прави подходящо на всяка подходяща външна стена от вашето жилище. С нивата си на шум от 60dB, уредът няма да ви смущава с неприятни шумове. Външното устройство е с дебит от 2000м³/н.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Follow me, самодиагностика, Turbo, самопочистване и икономичен режим, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик Heinner HAC-12CWF-SL е нов, модерен климатичен уред, който ще осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом. Наслаждавайте се на уютна топлина или на освежаваща прохлада – вие изберете температурата и работния режим на вашия уред, а той гарантирано ще достигне желаната от вас температура бързо, качествено и много ефективно, като ще запази въздуха ви чист и свеж, за да прекарвате времето си у дома в перфектни температурни условия.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password