Hansa ZIM 415WB - Виж цената

Ревю на Hansa ZIM 415WB

Ревюта Съдомиялни
7.8

Рейтинг

Hansa ZIM 415WB 

Омръзна ли ви от часовете, прекарани пред кухненската мивка в миене на съдове? Искате ли нов, изключително ефективен уред, който да ви отмени в тази така досадна и отнемаща време домакинска задача? Ние имаме точния продукт за вас! Съдомиялна Hansa ZIM 415WB с енергиен клас А++ и 5 различни измиващи програми ще се погрижи за перфектното измиване на всеки тип съдове, независимо от степента на тяхното замърсяване.

Hansa ZIM 415WBВиж цената за днес

Hansa ZIM 415WB Review

Kids Control – благодарение на тази функция, вашата съдомиялна машина се заключва, веднага след започването на измиващия цикъл. По този начин няма опсност да бъде отворена по време на своята работа. Вече не е необходимо да се притеснявате, когато вашите деца играят около електроуреда.

Програма Био/Еко – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Отложен старт – задайте точното време, в което искате да стартира избраната от вас програма, а съдомиялната машина започва да работи при настъпване на зададеното време.

Виж още: Ревю на Hotpoint HIO 3T1239 W

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключиелно модерен. Решена в класически бял цвят, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Контролните бутони са поставени в предната част на уреда, което допринася за неговата практичност и стилна визия.

Характеристики

Съдомиялна Hansa ZIM 415WB разполага с размери от 84.5 x 44.8 x 60 см. (ВхШхД) и е с ширина от едва 45см, което я прави перфектна за поставяне дори в по-малките и по-практични кухни. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи, а именно – 197kW годишен разход на електроенергия и едва 2520л. годишен разход на вода. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от 49 dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Уредът разполага с капацитет на зареждане от 9 комплекта съдове.

Функции

Съдомиялна Hansa ZIM 415WB разполага с богат набор от функции. Опцията за полузареждане позволява да заредите вашата съдомиялна машина само с няколко съдове и прибори, като тя ще ги измие ефективно, без излишен разход на електроенергия и вода. Множеството различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Допълнителните функции, с които разполага съдомиялната машина са: Kids control, Интензивна програма, Бърза програма, Програма отложен старт, Програма Био/Еко и Aqua stop.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна Hansa ZIM 415WB е изключително ефективна съдомиялна машина, която ще се погрижи за премахването на най-упоритите замърсявания от вашите съдове. Подарете си съдове с кристална чистота и ослепителен блясък и намерете своя верен помощник в поддръжката на вашето домакинство в лицето на съдомиялна Hansa ZIM 415WB!.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password