Hansa FK261.4X - Виж цената

Ревю на Hansa FK261.4X

Ревюта Хладилници
7.5

Рейтинг

Hansa FK261.4X

Обичате ли у дома да имате винаги свежи, вкусни и качествени хранителни продукти? Държите ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Hansa FK261.4X с енергиен клас А+ и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти!

Hansa FK261.4XВиж цената за днес

Hansa FK261.4X Review

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Антибактериална система – вашият уред е напълно защитен от микроби и микроорганизми, които неминуемо се образуват във всеки хладилник. Антибактериалната система на Hansa, не позволява образуването на бактерии във вашия хладилник, като по този начин гарантира сигурността и качеството на вашите хранителни продукти.

Виж още: Ревю на Hansa FK205.4

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в сребрист цвят, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане.

Размери

Размерите на уреда са 54.5 х 54.5 х 169.2см. Това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни, като гарантирано няма да заема голяма част от наличното ви пространство.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 230л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди дори на най-големите лакомници. С енергиен клас А+, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 234kWh, гарантират, че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 40dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Една от най-полезните му функции е възможността му за автономна работа без ток до цели 18ч. По този начин, ниското ниво на температурата във вашия уред се запазва, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда. Това гарантира запазването на качеството и свежестта на вашите хранителни продукти, без опасност те да се развалят или да изгубят свежестта си, докато намерите решение за възникналния проблем. Климатичният клас, към който спада уреда е ST, а охлдителният му агент е R600a.

Хладилник

Хладилникът е нетен обем от 166л, като разполага със 3 рафта от закалено стъкло. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 64л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за пълното изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти. С големият си капацитет на замразяване от 3кг за 24ч. той гарантирано ще замрази както по-големи количества хранителни продукти, така и по-големи и по-обемисти храни бързо, лесно и много ефективно.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Hansa FK261.4X гарантирано ще запази вашите любими хранителни продукти качествени, вкусни и свежи за дълъг период от време. Насладете се на вкусна и прясна храна на една ръка разстояние във вашата кухня, благодарение нвашия нов хладилен уред.

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password