Hansa FCCX58210 - Виж цената

Ревю на Hansa FCCX58210

Готварски печки Ревюта
8.3

Рейтинг

Hansa FCCX58210

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Искате ли нова фурна, която да се погрижи за перфектното приготвяне на вашите любими ястия? Ние имаме точния уред за вас! Електрическа готварска печка Hansa FCCX58210 с множество функции и голям капацитет на обем, ще приготви желаните от вас ястия изключително бързо и качествено.

Hansa FCCX58210Виж цената за днес

Hansa FCCX58210 Review

Schott Ceran – благодарение на този иновативен метод на производство, всички плотове на печките Hansa, са произведени без употребата на арсен и тежки метали. По този начин след края на своя „живот”, плотовете могат да бъдат рециклирани, което подпомага опазването на околната среда.

Катализираща система – тази система, ускорява усвояването на мазнини и замърсявания, което подпомага както за поддръжката на чистотата във вътрешната част на фурната, така и по-лесното и почистване.

Капацитет XXL – фурната е с капацитет от 66л. Това позволява лесното и бързо приговяне на по-големи количества от любимите ви ястия.

Вентилатор – готвенето на вентилатор е изключително полезно, особено когато приготвяте по-фини и прецизни храни. Топлината във вашата фурна се разпределя равномерно чрез въздушна струя, като няма опасност тя да бъде изгорена в определни участъци, поради насищане на горещ въздух в тях.

Функция Grill – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън.

Конвекция на горещ въздух – топлината във вашата фурна се разпределя равномерно чрез въздушна струя, като няма опасност тя да бъде изгорена в определни участъци, поради насищане на горещ въздух в тях.

Виж още: Ревю на Hansa FCEW63010

Дизайн

Tози уред е с модерен дизайн решен в сребристо и черно, а материалът, от който е направен, е неръждаема стомана с иноксово покритие. Контролните бутони и интегрираният дигитален дисплей, решен в черно, придават изключително класен завършек на вашия домашен електроуред.

Характеристики

Електрическа готварска печка Hansa FCCX58210 разполага с удобни и практични размери от 85 x 50 x 60 см. (ВхШхД). Уреда има вентилационна система, която разпределя равномерно топлината, създавайки бързо и равномерно изпичане на храната, като по този начин се предотвратява нейното изгаряне, тъй като топлината идва от всички посоки, които се „разпръскват” равномерно от вентилатора. Плота разполага с 4 котлона (1 голям, 2 малки и 1 основен котлон), като захранването на нагревателните зони е електрическо. Мощността на големия котлон е 1.1 – 2 kW, на малките котлони – 1.2 kW, а на основния котлон – 0.8 – 1.7 kW. Вратата на уреда е направена от защитено стъкло, за да ви осигури добра топлоизолация. Допълнителните аксесоари, с които разполага печката са 1х дълбока тава ирешетка. Също така, електрическа готварска печка Hansa FCCX58210, разполага с множествофункции, а именно: Функция грил, Въртящ се шиш, Осветление, Конвекция на горещ въздух, Вентилатор, Долно нагряване, Горно нагряване.

Нашето мнение за продукта

Електрическа готварска печка Hansa FCCX58210 е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от няколко различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password