Hansa BOEI62090015 - Виж цената

Ревю на Hansa BOEI62090015

Ревюта Фурни за вграждане
8

Рейтинг

Hansa BOEI62090015 

Искате ли да се наслаждавате на вкусна домашно приготвена храна? Имате ли нужда от нова, модерна фурна, която да приготвя вашите любими ястия бързо, лесно и изключително качествено? Ние имаме точния уред за вас! Фурна за вграждане Hansa BOEI62090015 с енергиен клас А, 4 различни функции и изключителна ефективност при своята работа, ще осигури равномерното изпичане на вашите любими гозби. Осигурете си вкусна, домашно приготвена храна и и се наслаждавайте в компанията на най-любимите си хора с фурна за вграждане Hansa BOEI62090015!

Hansa BOEI62090015Виж цената за днес

Hansa BOEI62090015 Review

Функция грил – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън.

Въртящ се шиш – въртенетео на шиша осигурява равномерно изпичане на избраната от вас храна. Подходящ е за перфектното изпичане на пържоли, шишчета, барбекю или друг вид храни.

Виж още: Ревю на Hansa BOEI68162

Дизайн

Дизайнът на този уред е стилен и модерен. Той има дизайн от неръждаема стомана, перфектно допълнен от двуслойно черно стъкло, което му придава елегантност и изисканост. В горната част има вентилиран контролен панел, оборудван с LED дисплей, цифрово меню и два бутона, които ще ви помогнат да изберете желаните степени и тип печене.

Характеристики

Фурна за вграждане Hansa BOEI62090015 разполага с удобни и практични размери от 59.5 x 59.5 x 57.5см. (ВхШхД). Това я прави лесна за монтиране във всеки тип кухня, независимо от пространството, с което разполагате. Фурната е с капацитет от 69 литра и предлага възможност за готвене на няколко слоя, така че да можете да приготвяте няколко типа ястия едновременно.

Моделът на Hansa е в клас на енергийна ефективност A с консумация от 0.95kW/h. 4-те програми за готвене ви дават възможност да сготвите всякакъв тип хранителни продукти на подходяща температура с горното/долното изпичане, без да се притеснявате за изгарянето на храната.

Предлага се с дълбока тава за печене и вътрешна решетка. Оттук нататък готвенето ще получи друго значение. Можете да готвите любимите си ястия, без да се притеснявате за тяхното равномерно и качествено изпичане. Разбира се, вашата храна ще бъде много ценена от сега нататък, а времето, прекарано за нейното подготовка, ще бъде значително по-кратко.

Нашето мнение за продукта

Фурна за вграждане Hansa BOEI62090015 е нова, модерна и изключително ефективна готварска фурна, която ще приготви вашите ястия по възможно най-добрия начин. Ако сте от семействата, които обичат и оценяват високо вкусната домашно приготвена храна, то този електроуред е идеалното попълнение във вашата кухня. Гответе любимите си ястия и си подарете незабравими семейни вечери с вкусна храна на трапезата, благодарение на фурна за вграждане Hansa BOEI62090015!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password