Gorenje RK61FSY2B - Виж цената

Ревю на Gorenje RK61FSY2B

Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Gorenje RK61FSY2B 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? А искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Gorenje RK61FSY2B с енергиен клас А+ и вградени някои от най-модерните технологии при охладителните системи и голям капацитет на обем, той ще съхрани вашите любими храни за по-дълго време, като ще запази тяхната свежест, качество и хранителни свойства!

Gorenje RK61FSY2BВиж цената за днес

Gorenje RK61FSY2B Review

IonAir технология – в повечето хладилници, неминуемо се образуват различни микроби и бактерии. За да се запази максимално качеството на храната, температурата в хладилното отделение винаги трябва да надвишава 0°C. Технологията IonAir, с която разполага хладилник с фризер Gorenje Simplicity RK61FSY2B работи с активни йони и озон, чрез който тя предотвратява появата на микроби и плесени и по този начин, запазва продуктите ви качествени и свежи.

FrostLess – тази технология предотвратява образуването на големи количества лед във фризера и натрупването на скреж в хладилника. По този начин храната ви се запазва свежа, а почистването на вашия уред е по-лесно от всякога, без да се налага да го размразявате предварително.

DynamiCooling – тази технология, спомага за постоянното и равномерно циркулиране на студен въздух във вашия хладилен уред. В комбинация с технологията IonAir, се унищожават до 95% от замърсителите във вашия хладилник, а въздухът се поддържа студен и свеж, за да запази оптимално доброто качество на продуктите.

XXL SpaceBox – голямо отделение, предназначено за съхранението на големи количества храни или по-обемисти продукти във вашия фризер. Имате солиден запас от любимите ви замразени храни и им се наслаждавайте винаги, когато пожелаете.

Виж още: Хладилник Full No Frost Hotpoint-Ariston ENBLH19221FW 

Дизайн

Дизайнът на хладилник с фризер Gorenje Simplicity RK61FSY2B е изключително модерен и стилен. Той е решен в елегантен черен цвят с гланцирано покритие. Фините дръжки на вратите оцветени в графитено сиво в комбинация със семплата емблема на Gorenjie поставена в горната предна част на уреда, придават елегантен завършек на неговия външен вид. Той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане.

Размери

Размерите на този уред са 60 х 64 х 185cm и е с тегло 73кг. В допълнение с реверсивните му врати, които могат да променят посоката си на отваряне, според вашите персонални нужди, го правят идеален за поставяне във всеки дом и всяка кухня, като той гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство. Общият му брутен обем от 326л., ще ви позволи да съхранвате големи количества храна, така че да задоволите изцяло хранителните нужди на цялото ви семейство.

Технически характеристики

Охладителният агент, с който разполага този уред е R600a. Освен много ефективен, хладилникът е и изключително енергономичен при своята работа. С енергийният си клас А+ и дневен разход на електроенергия от 0.81 kWh и годишна консумирана енергия от 296 kWh,той гарантирано ще ви осигури максимално качество на своята работа, като същевременно ще намали сметките ви за електрическа енергия. Уредът разполага и с възможност за автономия без ток до 18ч.По този начин ниската температура в хладилното и фризерното отделение се запазва, дори когато имате проблем с електрозахранването и то спре за известно време. Това гарантира, че вашите хранителни продукти ще запазят своето качество и няма да се развалят, докато вие намерите решение за проблема.

Хладилник

Хладилникът е с обем от 227л., като разполага с внушителните 5 рафта от закалено товароустойчиво стъкло. Това ви позволява да съхранявате големи количества от любимите ви храни, както и да поставите по-големи и обемисти продукти в хладилното отделение.

Фризер

Фризерът е с обем от 97л., като разполага с 3 големи отделения за съхранение, както и с 1 голямо XXL отделение, предназначено както за съхранението на повече от вашите любими замразени храни, така и за съхранението на по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С капацитета си на замразяване от 5кг. за 24ч., той гарантирано ще запази качеството на вашите храни, като ги замрази бързо и качествено.

Нашето мнение за продукта:

Със стилен дизайн, множество допълнителни технологии и голям брутен обем, Gorenje RK61FSY2B ще осигури перфектните температурни условия за съхранението на вашите любими храни и напитки. Наслаждавайте се на винаги прясна, свежа храна, съхранявана при оптимално добри условия и гответе с удоволствие и качествени продукти, любимите ястия на вашето семейство!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password