Gorenje NRK6191CW - Виж цената

Ревю на Gorenje NRK6191CW

Ревюта Хладилници
7.5

Рейтинг

Gorenje NRK6191CW 

Искате ли да имате хладилник, който да осигурява максимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти? Държите ли на висококачествената храна? Ние имаме идеалният уред за вас! Хладилник Gorenje NRK6191CW с енергиен клас А+, голям обем и множество функции, ще запази вашата храна качествена и свежа, за да и се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Gorenje NRK6191CWВиж цената за днес

Gorenje NRK6191CW Review

IonAir технология – в повечето хладилници, неминуемо се образуват различни микроби и бактерии. За да се запази максимално качеството на храната, температурата в хладилното отделение винаги трябва да надвишава 0°C. Технологията IonAir, с която разполага хладилник с фризер Gorenje Simplicity RK61FSY2B работи с активни йони и озон, чрез който тя предотвратява появата на микроби и плесени и по този начин, запазва продуктите ви качествени и свежи.

MultiFlow 360° – тази функция осигурява постоянната циркулация на студен въздух в уреда. Това гарантира, че температурата във вашия хладилник ще се разпространи равномерно, благодарение на 14-те въздушни отвора, с които разполага устройството.

NoFrost Plus – благодарение на тази функция, образуването на лед и скреж както във вашия уред, така и върху вашите хранителни продукти е напълно предотвратено. Това гарантира както запазването на качеството на храните, така и лесното почистване на вашия домашен електроуред.

SlotIn – отваряйки функционалната врата на вашия уред под правилния ъгъл, вие можете да извадите напълно всички рафтове и чекмеджета. По този начин вие имате пълен достъп до вашите хранителни продукти, а също така можете да почистите дори на дребните и труднодостижими замърсявания във вашия уред.

Виж още: Ревю на Arctic AK60320+

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, независимо от стила на обзавеждането.

Размери

Хладилник Gorenje NRK6191CW е с размери от 60 х 64 х 185см и е с тегло от 68кг. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни. Реверсивните му врати спомагат за неговата практичност, като те могат да бъдат монтирани, така че да се отварят в най-удобната за вас посока, съобразена с наличното пространство във вашата кухня.

Технически характеристики

С общ брутен обем от 307л и изключително ниски нива на шум от 42db, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Охлаждащия елемент, с който разполага уреда е R600a. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 299kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, хладилникът разполага с възможност за автономна работа без ток до 21ч. По този начин ниските нива на температурата в уреда се поддържат, за да се запазят продуктите ви свежи, дори когато е възникнал проблем с електрозахранването.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 222л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 5 рафта от закалено стъкло, по този начин вие разполагате максимално голямо пространство за съхранение във вашия охладителен уред.

Фризер

Фризерът е с обем от 85л и с 3 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни. С капацитета си на замразяване от 5кг за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник Gorenje NRK6191CW ще създаде оптимално добри условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти. Благодарение на изключителната ефективност при своята работа, комбинирана с иновативните вградени технологии, вашите храни ще се запазят свежи, качествени и вкусни за по-дълъг период от време. Наслаждавайте се на любимите си храни винаги, когато пожелаете благодарение на Gorenje NRK6191CW!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password