Franke FR9BW - Виж цената

Ревю на Franke FR9BW

Климатици Ревюта
8.7

Рейтинг

Franke FR9BW 

Искате ли да се наслаждавате на уютна топлина през зимата и на освежаваща прохлада през лятото? Държите ли вашия нов климатик да ви осигури както перфектни температурни условия, така и кристално чист и свеж въздух във вашето жилище? Ние имаме точния уред за вас! Климатик Franke FR9BW с енергиен клас А++, допълнителни функции и изключителна мощност при своята работа, ще ви осигури оптимално добра температура във вашия дом – бързо, лесно и изключително ефективно!

Franke FR9BWВиж цената за днес

Franke FR9BW Review

Auto Restart – функцията за рестартиране дава висока степен на автономност на климатичната система Franke FR9BW, която позволява времеви операции и автоматично възобновяване на работата, според последните му настройки, след прекъсване на електрозахранването или неволно изключване.

Функция Turbo – Turbo – благодарение на функцията „TURBO”, вашият уред работи на максимални обороти и максимална вентилационна мощност, така че да достигне максимално бързо желаната от вас температура.

Sleep/Night Mode – тази функция е създадена, за да гарантира вашия спокоен сън. Благодарение на ниските нива на шум и равномерното вазпръскване на въздушната струя във вашето помещение, вие ще спите спокойно и непробудно, без вашия сън да бъде смущаван от неприятни шумове или големи температурни амплитуди.

Виж още: Климатик Carrier 42QHC009DS

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително иновативен и модерен. Корпусът му е решен в графитено сив цвят, който е перфектно допълнен от черният капак с гланцирано покритие на вашия уред. Минималистичния дисплей поставен в предната част, показващ температурата, вентилацията и работния режим на вашия уред, придава перфектен завършек на модерната му визия.

Характеристики

Тази модерна и икономична климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 9 000 BTU за охлаждане и 10 000 BTU за отопление. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номинален капацитет на охлаждане от 2600W и 2500W за отопление. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410A. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.9 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление. Минимална температура при охлаждане е -15°C, а при отопление +50°C. Благодарение на 12-те различни скорости на вентилатора, вие ще можете да настроите вашия уред точно с такава мощност от каквато се нуждаете към настоящия момент.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 715 х 188 х 250мм и е с тегло от едва 6.5кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 52dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност. Дебита на въздуха на това устройство е 430 м³/н.

Външно устройство

Вътрешното устройство е с размери от 770 х 300 х 555мм и е с тегло от 26.6кг., което го прави подходящо на всяка подходяща външна стена от вашето жилище. С нивата си на шум от 58dB, уредът няма да ви смущава с неприятни шумове. Външното устройство е с дебит от 1900м³/н.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Auto Restart, Функция Turbo и Sleep/Night Mode, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик Franke FR9BW е с изключителна мощност и ефективност при своята работа. Благодарение на енергийния си клас А++ и множеството интегрирани модерни технологии, той ще се погрижи както за постигането на оптимално добра температура във вашия дом, така и за поддържането на въздухът циркулиращ във вашето устройство свеж, без появата на прах, микроби и алергени, а също и за ниските ви разходи за електроенергия.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password