Franke FR24BW - Виж цената

Ревю на Franke FR24BW

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

Franke FR24BW 

Имате ли нужда от нов, модерен климатичен уред, който да осигурява оптимално добри температурни условия във вашия дом? Ние имаме точният уред за вас! Климатик Franke FR24BW с енергиен клас А++ и множество допълнителни функции, ще достигне желаната от вас температура във вашия дом – бързо, лесно и качествено – като ще запази въздухът ви свеж и кристално чист!

Franke FR24BWВиж цената за днес

Franke FR24BW Review

Auto-restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране дават на Star-Light ACM-09AR висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки, след прекъсване на захранването или неволно изключване.

TURBO – тази функция, ще ви помогне да достигнете максимално бързо желаната от вас температура. Благодарение на „турбо” режима на климатика, желаната от вас температура ще бъде достигната в рамките на 5-6 минути чрез използването на максимална вентилация и разпръскване на въздуха във вашето помещение.

Премахване на влагата – влагата във въздуха е един от основните причини за появата на бактерии, микроби и дихателни проблеми. Благодарение на иновативната функция на вашия климатик, въздухът във вашия дом остава чист и свеж, а нивото на влагата се контролира постоянно, за да се предотвратят както появите на мухъл и микроби, така и на дихателни проблеми.

Виж още: Климатик Star-Light ACM-12FORS 

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Основното тяло е в графитено сив, матиран цвят, който е перфектно допълнен от предния капак на уреда, който е с черно гланцирано покритие. Финият минималистичен дисплей, показващ нивото на температурата и вентилацията, поставен в предната долна част на капака, придава перфектен завършек на неговата стилна визия. Този уред би паснал перфектно във всеки модерен и луксозено обзаведен дом!

Характеристики

Климатик Franke FR24BW, разполагащ с модерни технологии има охладителна мощност от 24000 BTU за охлаждане и 25000 BTU за отопление, подходящи както за жилища така и за офиси и други помещения. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с висок енергиен клас А++, неговата минимална температура при охлаждане е -15°C, а при отопление +50°C с номинален капацитет от 7000W при охлаждане и номинален капацитет от 5500W за отопление. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410A. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.3 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 5.1 за отопление. Вентилаторът му разполага с цели 12 скорости на мощност, така че да зодоволи индивидуалните нужди на всеки потребител.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 1045 х 235 х 315мм и е с тегло от 12кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 61dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност. Дебита на въздуха на това устройство е 960 м³/н.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 845 х 363 х 702мм и е с тегло от 48.4кг., което го прави подходящо за монтиране на големите външни стени от вашето жилище. С нивата си на шум от 68dB., и дебит на въздуха от 2700 м³/н, уредът няма да ви смущава с неприятни шумове.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: Охлаждане, Отопление, Вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Auto Restart и Sleep/Night Mode, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта:

Нов, с изключително луксозен и изискан дизайн, голяма ефективност при своята работа и ненадмината мощност, този климатик ще осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом бързо, лесно и много ефективно. Подарете си уютна топлина през зимата и освежаваща прохлада през летните горещини и прекарвайте времето си у дома в пълна релаксация, благодарение на климатик Franke FR24BW!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password