Electrolux EXI09HJIW - Виж цената

Ревю на Electrolux EXI09HJIW

Климатици Ревюта
7.7

Рейтинг

Electrolux EXI09HJIW 

Омръзна ли ви от сковаващите зимни студове или от изтощаващите летни жеги? Искате ли уред, който да ви осигури максимално добри температурни условия във вашия дом, независимо какви са сезона и температурите навън? Имате го! Днес ще ви представим Климатик Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3 с енергиен клас А++ и множество допълващи аксесоари и технологии, този уред ще осигури желаната от вас температура във вашия дом лесно, бързо и много ефективно, за да прекарвате времето си у дома с истинско удоволствие!

Electrolux EXI09HJIWВиж цената за днес

Electrolux EXI09HJIW Review

Wi-Fi Control – функцията WiFi-Ready ви предлага достъп до функциите за охлаждане, отопление и вентилация, както и включване/изключване на устройството, посредством модула M-Smart Wi-Fi, който може да бъде инсталиран във вътрешното тяло. Чрез модула M-Smart WiFi можете да контролирате климатика си от където и да се намирате, като използвате собствения си смартфон.

Intelligent Defrosting – функцията за интелигентно размразяване ви позволява да намалите времето за размразяване, за да оптимизирате функцията за отопление. Автоматичният процес на размразяване започва само при необходимост, като по този начин се спестява ценно време за отопление, а също се спестява и електроенергия.

Аuto Clean – Функцията Auto Clean на Electrolux предотвратява натрупването на влажност чрез включване на вентилатора, дори когато устройството е спряно. Процесът трае между 7-10 минути, а след края му, устройството може да бъде рестартирано за работа. Качеството на въздуха както и уреда, остават сухи и чисти.

Виж още: Ревю на LG DC18RQ

Този модерен климатичен модел на Electrolux, е снабден с интелигентни функции и система за филтриране, която ще ви помогне да запазите температурата и въздуха във вашето жилище, а независимо от сезона, вие ще се наслаждавате на оптимално добра температура във вашия дом. Уредът е с класически дизайн, решен в класически бял цвят, а сребристата сива лента, поставена в горната му част, перфектно допълва неговата стилна и модерна визия.

Размерите на вътрешното тяло са 79.3х29.2х21см., а нивото му на шум е едва 50dB. Това гарантира както неговото лесно и удобно монтиране на всяка вътрешна стена от вашия дом, така и ниските нива на шум при неговата работа. Външното тяло е с размери от 77.6х32х54см., което гарантира, че уредът е удобен за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище.

Този модерен уред разполага с модерна технология, има охладителна/отоплителна мощност 9000 BTU и е предназначен за спалня, офиси или други помещения с размери до 18 м². Сензорите на апарата за климатична инсталация идентифицират температурата на заобикалящите ги среда и комбинират функциите за охлаждане, отопление, вентилация и ниво на влага на въздуха, като настройват своята работа, така чеда ги подобрят в максимална степен. Сезонния коефицент на охлаждане (SEER) е 6.1, а на отопление (SCOP) е 5.1. Охлаждащия елемент, с който разполага климатика е R410A, а захранващото необходимо напрежение е 230V.

Нашето мнение за продукта

Климатик Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3 е с множество технологии и функции, осигуряващи неговата ефективна работа. Независимо какъв е сезонът навън, вие ще имате оптимална температура във вашия дом, осигурена ви от новият уред на Electrolux. Подарете си топлина през зимата и освежаваща прохлада през горещите летни дни, с помощта на климатик Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3. Прекарвайте времето си у дома с истинско удоволствие и наслада, при най-добрите възможни температурни условия.

Виж цената за днес

7.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password