Electrolux EW8HS259S - Виж цената

Ревю на Electrolux EW8HS259S

Ревюта Сушилни
8.8

Рейтинг

Electrolux EW8HS259S

Искате ли вашите любими облекла да бъдат винаги с искряща чистота, свеж аромат и запазено качество на материите? А искате ли те да бъдат сухи за броени минути след тяхното изпиране? Държите ли на безупречната си визия, независимо в кой момент от вашето ежедневие се намирате? Ние имаме точния уред за вас! Сушилня Electrolux Inverter EW8HS259S с енергиен клас А++, капацитет на зареждане от 9кг. и множество модерни функции, гарантирано ще се погрижи за перфектното изсушаване на вашите дрехи, независимо от тяхната материя.

Electrolux EW8HS259SВиж цената за днес

Electrolux EW8HS259S Review

GentleCare – тази иновативна система изсушава вашите дрехи при по-ниска температура, така че да се погрижи максимално за тъканите, като не ги подлага на излишна топлина.

SensiCare – тази система, регулира времето, необходимо за пълното изсушаване на вашите дрехи, като отчита нивото на влага на всяко зареждане. По този начин вие спестявате време и енергия, на базата на перфектни резултати.

EcoFlow – въздухът във вашата сушилня, циркулира успешно при всеки изсушаващ цикъл, като същевременно е изключително достъпна и лесна за почистване.

Wool – тази програма е специално създадена за изсушаването на вашите вълнени дрехи. Деликатната грижа на сушилнята гарантира, че те ще бъдат перфектно сухи, като същевременно деликатната въленена материя ще бъде със запазени качество и мекота.

Виж още: Ревю на Electrolux EW6C527P

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази сушилня ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантния черен дигитален дисплей, поставен в предната част на уреда, както и графитено сивата рамка, обгръщаща люка на барабана са перфектния завършек на стилната визия на вашия домашен електроуред.

Размери

Сушилня Electrolux Inverter EW8HS259S разполага с изключително удобни и практични размери от 60 х 60 х 85 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и дясно отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 65dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с консумация на енергия при стандартна програма от 2.27 kWh, вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки.

Програми и Функции и защита

Сушилня Electrolux EW8HS259S разполага с интегрирани някои от най-новите технологии като: DelicateCare , GentleCare, SensiCare, EcoFlow и др., гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова сушилня. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – сушилня Electrolux Inverter EW8HS259S има подходяща програма за всички тях. С 9-те си различните програми като Cotton ECO, Памучни тъкани, Чаршафи, Одеала, Mix, Outdoor, Коприна, Синтетика, Вълна – тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Практична, удобна, ефективна, съчетала функциите на някои от най-висококачествените електроуреди, сушилня Electrolux EW8HS259S би била идеалното допълнение за всяко спретнато и поддържано домакинство. Вече не е нужно да се притеснявате за изсушаването на дрехите си и за запазването на техните цветове и качество. сушилня Electrolux Inverter EW8HS259S е помислила за всичко това. За вас остава само удоволствието от носенето на чисти, свежо ухаещи и висококачествени дрехи.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password