Electrolux EW6C527P - Виж цената

Ревю на Electrolux EW6C527P

Ревюта Сушилни
8

Рейтинг

Electrolux EW6C527P

Искате ли вашите любими облекла да бъдат винаги с искряща чистота, свеж аромат и запазено качество на материите? А искате ли те да бъдат сухи за броени минути след тяхното изпиране? Държите ли на безупречната си визия, независимо в кой момент от вашето ежедневие се намирате? Ние имаме точния уред за вас! Сушилня Electrolux с енергиен клас B, капацитет на зареждане от 7кг. и множество модерни функции, гарантирано ще се погрижи за перфектното изсушаване на вашите дрехи, независимо от тяхната материя.

Electrolux EW6C527PВиж цената за днес

Electrolux EW6C527P Review

PerfectCare – тази функция, позволява изсушаването на вашите дрехи да стане при оптимално добри условия. Тя контролира нивото на температурата на изсушаване, за да могат вашите дрехи да бъдат сухи със запазено качество на тяхната материя и мекота.

Виж още: Ревю на Candy GVS H9A2TCE

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази сушилня ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантния черен дигитален дисплей, поставен в предната част на уреда, както белият, непрозрачен капак на люка на барабана, са перфектния завършек на стилната визия на вашия домашен електроуред.

Размери

Сушилня Electrolux EW6C527P разполага с изключително удобни и практични размери от 54 х 60 х 85 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и дясно отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 66dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с минимален годишен разход на електроенергия, вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки.

Програми и Функции и защита

Сушилня Electrolux EW6C527P разполага с интегрирани някои от най-новите функции, като. Тези функции в комбинация с някои от най-иновативните технологии , гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова сушилня. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – Сушилня Electrolux EW6C527P има подходяща програма за всички тях. С 9-те си различни програми, тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Това е ефективна сушилня, която е успяла перфектно да съчетае в себе си ниска цена от една страна и високото качество на работа от друга. Изчистеният и удобен дизайн, я прави изключително подходяща както за големите, така и за по-малките и практични домакинства. Благодарение на 9-те си различни програми за изсушаване, тя ще се погрижи перфектно за изсушаването и същевременно за запазването на качеството и мекотата на дрехи от всякакви материи.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password