Electrolux ESI8730RAX - Виж цената

Ревю на Electrolux ESI8730RAX

Ревюта Съдомиялни
8.5

Рейтинг

Electrolux ESI8730RAX

Държите ли на перфектната чистота на вашите съдове? Искате ли те да бъдат с ослепителен блясък? Омръзна ли ви от часовете, прекарани пред кухненската мивка в тяхното измиване? Ние имаме точния уред за вас! Съдомиялна машина за полувграждане Electrolux ESI8730RAX с енергиен клас А+++, 6 измиващи програми и изключителна ефективност при своята работа, ще премахне дори най-упоритите петна от вашите съдове!

Electrolux ESI8730RAXВиж цената за днес

Electrolux ESI8730RAX Review

Показател сол – След включване на съдомиялната машина дозаторът за сол се пълни с вода. Затова трябва да сипете омекотяваща сол преди да включите съдомиялната машина. Благодарение на това изтичащата сол веднага ще бъде измита по време на програмата за миене. Ако веднага след сипването на солта няма да бъдат мити никакви съдове, включете кратка програма за миене при празна съдомиялна, за да предотвратите увреждането (корозия) на уреда поради разсипване на солта при напълване на дозатора

Показване оставащото време до края – дисплеят, поставен в предната част на уреда, ви показва точното време, което остава до края на измиващия цикъл. По този начин вие ще знаете кога точно вашите съдове ще бъдат почистени до блясък.

Виж още: Ревю на Indesit DSR 57M19 A S

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и стилен . Решена в стилен сребрист цвят, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Миялната машина се управлява механично чрез натискане на бутони на контролния панел и дисплей, поставени в предната част на уреда, което му придава както практичност, така и модерност във визията.

Характеристики

Съдомиялна машина за полувграждане Electrolux ESI8730RAX разполага с размери от 81.8 x 60 x 57см . (ВхШхД), които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тя разполага с капацитет, който позволява измиването на 15 комплекта съдове. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А+++, което гарантира изключително ниския разход на електроенергия от 241 kWh/година и на вода от 3080л./година. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 42dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Във вътрешността си тя разполага с достатъчно голямо пространство, така че да можете да поставите в нея всякакъв вид съдове, дори тези с по-голям размер, както и със специална кошница за чаши и кошница за прибори.

Функции

Съдомиялна машина за полувграждане Electrolux ESI8730RAX разполага с богат набор от функции. Функцията показваща край на програмата, ви предупреждава чрез звуков сигнал, за края на измиващия цикъл. Това е изключително практично, тъй като можете веднага да заредите отново съдомиялната, ако това е необходимо.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна машина за полувграждане Electrolux ESI8730RAX е нова, модерна и същевременно практична съдомиялна машина, която предлага перфектно съчетание от цена-качество за своята ефективност. Тя ще почисти дори най-упоритите замърсявания от вашите съдове, като същевременно ще запази качеството на материала, от който са направени те. Спестете си времето, прекарано пред кухненската мивка в миене на съдове и оставете на вашата нова съдомиялна машина за полувграждане Electrolux ESI8730RAX да свърши цялата домакинска работа по поддръжката на чистотата на вашите съдове.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password