Electrolux ESF4202LOW - Виж цената

Ревю на Electrolux ESF4202LOW

Ревюта Съдомиялни
7.8

Рейтинг

Electrolux ESF4202LOW 

Омръзна ли ви от часовете, прекарани пред кухненската мивка в миене на съдове? Искате ли нов, изключително ефективен уред, който да ви отмени в тази така досадна и отнемаща време домакинска задача? Ние имаме точния продукт за вас! Съдомиялна Electrolux ESF4202LOW с енергиен клас А+ и 5 различни измиващи програми ще се погрижи за перфектното измиване на всеки тип съдове, независимо от степента на тяхното замърсяване.

Electrolux ESF4202LOWВиж цената за днес

Electrolux ESF4202LOW Review

Aqua stop – В случай повреда във вашата съдомиялна и преливане на водата, системата за безопасност AquaStop автоматично ще изключи захранването на вода към маркуча и машината, а помпата ще изпомпва останалата вода от съдомиялната машина в маркуча за източване. По този начин, съдомиялната машина може да бъде оставена да работи през нощта или докато никой не е вкъщи, без притеснения от наводнение.

Показател сол – След включване на съдомиялната машина дозаторът за сол се пълни с вода. Затова трябва да сипете омекотяваща сол преди да включите съдомиялната машина. Благодарение на това изтичащата сол веднага ще бъде измита по време на програмата за миене. Ако веднага след сипването на солта няма да бъдат мити никакви съдове, включете кратка програма за миене при празна съдомиялна, за да предотвратите увреждането (корозия) на уреда поради разсипване на солта при напълване на дозатора.

Виж още: Ревю на Beko DIS26011

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключиелно модерен. Решена в бял цвят с гланцирано покритие, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане.

Характеристики

Съдомиялна Electrolux ESF4202LOW разполага с размери от от 85 x 44.6 x 61.5 см. (ВхШхД) и е с ширина от едва 44.6см, което я прави перфектна за поставяне дори в по-малките и по-практични кухни. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А+, което гарантира изключително ниския разход на консумативи, а именно – 0.87kW разход на електроенергия за измиващ цикъл и едва 9.5л. разход на вода за измиващ цикъл. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 49dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Уредът разполага с капацитет на зареждане от 9 комплекта съдове, като е подходящ за семейства състоящи се от 3-4 души.

Функции

Съдомиялна Electrolux ESF4202LOW разполага с богат набор от функции. Опцията Aqua stop – В случай повреда във вашата съдомиялна и преливане на водата, системата за безопасност AquaStop автоматично ще изключи захранването на вода към маркуча и машината, а помпата ще изпомпва останалата вода от съдомиялната машина в маркуча за източване. По този начин, съдомиялната машина може да бъде оставена да работи през нощта или докато никой не е вкъщи, без притеснения от наводнение.Множеството различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна Electrolux ESF4202LOW е нова, модерна съдомиялна машина, която освен много ефективна при своята работа е и много енергономична. С 5-те си различни измиващи програми, тя ще се погрижи за перфектното почистване на дори нй-упоритите замърсявания от вашите съдове и ще осигури техният блясък и кристална чистота. Подарете си верен помощник в поддържането на чистотата на вашите съдове с новата съдомиялна Electrolux ESF4202LOW!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password