Electrolux EOB3450AOX - Виж цената

Ревю на Electrolux EOB3450AOX

Ревюта Фурни за вграждане
8.3

Рейтинг

Electrolux EOB3450AOX 

Неминуемо всяко вкусно и качествено ястие се приготвя спрямо уменията и качествата на готвача, който го приготвя. Но на всеки добър готвач, има нужда от верен помощник, който да осигури най-важната част от всяко ястие – неговото финално приготвяне! Ние имаме уреда, който ще изпече перфектно всяко избрано от вас ястие. Представяме ви фурна за вграждане Electrolux EOB3450AOX с енергиен клас А и множество функции, тя ще приготви храната ви по оптимално добър начин, за да и се наслаждавате с любимите си хора около домашната трапеза.

Electrolux EOB3450AOXВиж цената за днес

Electrolux EOB3450AOX Review

Функция Grill с голяма повърхност – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън. А за любителите на пицата, голямата повърхност, с която разполага уреда ще ви позволи да си приготвите вкусна домашна пица, точно по начина, по който я предпочитате.

Вентилатор – готвенето на вентилатор е изключително полезно, особено когато приготвяте по-фини и прецизни храни. Топлината във вашата фурна се разпределя равномерно чрез въздушна струя, като няма опасност тя да бъде изгорена в определни участъци, поради насищане на горещ въздух в тях.

Виж още: Ревю на Hansa BOEI64482

Дизайн

Tози уред е с модерен дизайн решен в сребристо и черно, а материалът, от който е направен, е неръждаема стомана с иноксово покритие против отпечатъци. Дигиталният контролен панел и LCD дисплей, поставени в предната част на уреда, както и копчетата за регулация на температурата и изпичащ режим, придават както практичност така и перфектен завършек на стилната визия на вашия нов домашен електроуред.

Характеристики

Фурна за вграждане Electrolux EOB3450AOX разполага с удобни и практични размери от 59.4 x 59.4 x 56.7 см. (ВхШхД). Капацитетът на обем на уреда е 72 литра, което позволява приготвянето дори на по-големи количества от вашите любими ястия. Този модел е с мощност от 3500W, което позволява фурната да бъде използвана и като електрическа пещ. Моделът на Electrolux е в клас на енергийна ефективност A с консумация от 0.89kW/h. 8-те функции за готвене ви дават възможност да сготвите всякакъв тип хранителни продукти на подходяща температура с горното/долното изпичане, без да се притеснявате за изгарянето на храната. Предлага се с дълбока тава за печене и вътрешна решетка. Оттук нататък готвенето ще получи друго значение. Можете да готвите любимите си ястия, без да се притеснявате за тяхното равномерно и качествено изпичане. Разбира се, вашата храна ще бъде много ценена от сега нататък, а времето, прекарано за нейното подготовка, ще бъде значително по-кратко.

Нашето мнение за продукта

Има много рецепти за ястия, които могат да бъдат приготвени, но ключовият елемент за техният завършек е електроуредът, който ще се погрижи за изпичането им. Фурна за вграждане Electrolux EOB3450AOX ще осигури перфектното изпичане на вашите любими ястия, като с множеството си функции ще се погрижи за перфектното приготвяне дори на най-взискателните ястия. Осигурете си вкусна, домашно приготвена храна и я консумирайте с удоволствие и любимите си хора на домашната трапеза, благодарение на фурна за вграждане Electrolux EOB3450AOX!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password