Electrolux EN3854MOX - Виж цената

Ревю на Electrolux EN3854MOX

Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Electrolux EN3854MOX

Държите на най-висок клас електроуреди. За вас качеството е приоритет. Попаднали сте на правилното място. Днес ще ви представим точния продукт за вас. Със стилен дизайн и цвят решен в класическо черно, хладилник Electrolux EN3854MOX е точният избор за всеки стилен дом. С енергиен клас А++, технология Full No Frost и изключително големият си капацитет на обем, той е подходящ за по-големите семейства, както и за тези от вас, които просто обичат да имат запас от свежи продукти в своя хладилник.

Electrolux EN3854MOXВиж цената за днес

Electrolux EN3854MOX Review

TwinTech® FrostFree – тази технология със система FreeStore® която контролира циркулацията на въздух в хладилника, вашите пресни плодове и зеленчуци ще бъдат запазени свежи със запазено качество и витаминни свойства.

Регулируем термостат – благодарение на термостата за регулиране на температурата, вие можете собственоръчно да задавате нивото на охлаждане във вашия уред, според вашите лични предпочитания.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Виж още: Ревю на Indesit LR8 S1 X

Дизайн

Хладилник Electrolux EN3854MOX разполага с иновативен и модерен дизайн. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие, този уред би паснал идеално във всяка стилно обзаведена кухня. Вграденият LCD екран в предната част на уреда е финалният щрих за перфектния завършек на неговата стилна и класна визия! Той би паснал перфектно във всяка модерна и изискано обзаведена кухня!

Размери

Размерите на този охладителен уред са 59.5 х 64.7 х 200.5см. Това го прави удобен и практичен за поставяне в по-големите кухни като гарантирано ще пасне перфектно в наличното ви пространство.

Технически характеристики

Хладилник Electrolux EN3854MOX разполага с енергиен клас А++, което осигурява неговата мощна и същевременно икономична работа с годишна енергийна консумация от 254 kWh. Също така, този уред разполага с Full No Frost технология, която предотвратява образуването на големи количества лед във фризера и на скреж в хладилника като по този начин запазва хранителните продукти свежи и качествени за по-дълго време, а почистването му е по-лесно от всякога без нуждата от предварително размразяване. Климатичният клас, към който спада хладилника е N / SN / ST / T. Една от най-полезните му функции е възможността му за автономна работа без ток до цели 18ч. По този начин, ниското ниво на температурата във вашия уред се запазва, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда. Това гарантира запазването на качеството и свежестта на вашите хранителни продукти, без опасност те да се развалят или да изгубят свежестта си, докато намерите решение за възникналния проблем.

Хладилник

Хладилникът разполага с общ нетен обем от 265л както и с 3 рафта от стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от любимите ви хранителни продукти. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване.

Фризер

Фризерът е с общ нетен обем от 92л. като разполага с 3 големи отделения за съхранение и 2 допълнителни BigBox кутии за съхранение. По този начин вие ще разполагате с голям запас от любимите ви замразени храни. Неговата система за размразяване също е автоматична, като тя ще предотврати образуването на големи количества лед във вашето фризерно отделение. Капацитетът му на замразяване е 4кг. за 24ч.

Нашето мнение за продукта

Хладилник Electrolux EN3854MOX гарантирано ще осигури перфектните температурни условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти. Наслаждавайте се на винаги пресни, свежи и качествени храни, на една ръка разстояние във вашия дом, а именно във вашия нов хладилник Electrolux EN3854MOX.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password