Daewoo RN-308RDQW - Виж цената

Ревю на Daewoo RN-308RDQW

Ревюта Хладилници
7.5

Рейтинг

Daewoo RN-308RDQW 

Искате ли нов, модерен хладилник с интелигентни функции и множество иновативни технологии? Държите ли вашите хранителни продукти да бъдат запазени свежи и качествени за дълъг период от време? Ние имаме точният за вас продукт! Хладилник с фризер Daewoo RN-308RDQW с енергиен клас А+, капацитет на обем от 305л., и множество модерни технологии, ще осигурят запазването на свежестта и качеството на вашите хранителни продукти за максимално дълъг период от време! Наслаждавайте се на вкусна и прясна храна, благодарение на този хладилник Daewoo!

Daewoo RN-308RDQWВиж цената за днес

Daewoo RN-308RDQW Review

Perfect No Frost Daewoo – тази функция, осигурява максимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти, като равномерно охлажда всички помещения и същевременно поддържа ниски нива на влага във вашия уред, за да се запазят вашите хранителни продукти свежи и качествени за по-дълъг период от време.

Farmer’s Case – това е отделение, специално предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци. Чрез поддържане на оптимални нива на влагата, вие гарантирано ще имате свежи и качествени плодове и зеленчуци с максимално запазени витаминни и хранителни свойства, за много по-дълъг период от време.

Crystal LED – по добра видимост във вашия хладилник, благодарение на LED осветлението. Намирайте бързо и лесно вашите хранителни продукти, като в същото време пестите електроенергия.

Диспенсер за вода – интегрираният диспенсер за вода от външната страна на хладилника, ви осигурява лесен и бърз достъп до освежаваща чаша студена вода, само с едно натискане на бутона. Освеждете се в идните горещи летни дни, с чаша от студената напитка, директно от вашия хладилник.

Виж още: Ревю на Gorenje NRK6191CW

Хладилник с фризер Daewoo RN-308RDQW е с изчистен и модерен бял дизайн, а интегрираният диспенсер за вода от външната страна на хладилника, подпомага за още по-стилният му външен вид. Този уред е с размери от 59.5х65х187см. и разполага с риверсивни врати, които могат да обръщат посоката си на отваряне, в зависимост от вашите персонални нужди. Това го прави лесен удобен за поставяне както в по-просторните кухни, така и в по-малките и практични помещения.

Общият му капацитет на обем е 305л., разпределен както следва: 221л., за хладилника и 84л., за фризерното отделение. Това ви позволява да съхранявате по-големи количества от вашите любими хранителни продукти, които ще бъдат достатъчни, за да задоволят нуждите на цялото ви семейство. Хладилникът разполага с 4 рафта от закалено стъкло, което ви позволява да съхранявате дори по-обемни и по-тежки хранителни продукти.

Допълнителните 4 рафта, монтирани на вратата, позволяват съхранението на големи бутилки, кутии със сок или буркани, така че да разполагате напълно с наличното пространство върху стъклените рафтове на вашия хладилник. Фризерът разполага с 3 големи отделения, за да съхранявате по-големи количества от любимите си замразени храни. Освен много ефективен при своята работа, този уред е и изключително енергономичен и безшумен, благодарение на енергийният си клас А+. С ниво на шум от едва 45dB, той е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство. Гарантирано, вашето спокойствие няма да бъде нарушавано от неприятен шум, възпроизведен по време на работата на вашия хладилник.

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и множество модерни технологии, Daewoo RN-08RDQW ще съхранява вашите любими хранителни продукти при максимално добри условия. Чрез ниските нива на влага и постоянния контрол върху температурата, вашия хладилник ще поддържа хранителните продукти свежи, качествени и вкусни за по-дълъг период от време. Ако обичате да похапвате вкусна храна, да готвите вкусни вечери за себе си и за любимите си хора, то хладилник с фризер Daewoo RN-308RDQW е идеалното решение за вашия дом. Наслаждавайте се на висококачествени продукти винаги и по всяко време само на една ръка разстояние във вашата кухня, а именно в хладилник с фризер Daewoo RN-308RDQW!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password