Daewoo RN-307RDQM - Виж цената

Ревю на Daewoo RN-307RDQM

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Daewoo RN-307RDQM 

Искате нов, високоефективен и практичен хладилник, който да запазва храната ви свежа за дълъг период от време, така че да можете да и се наслаждавате максимално от нейното консумиране винаги когато пожелаете. Ние имаме точният уред за вас. Хладилник с фризер Daewoo RN-307RDQM сега идва при вас, с енергиен клас А+ и множество интегрирани функции, за да имате винаги под ръка свежи храни с перфектен вкус.

Daewoo RN-307RDQM

Виж цената за днес

Daewoo RN-307RDQM Review

Енергиен клас А+ – благодарение на своя енергиен клас А+, хладилникът ви предоставя максимално качество при работа с минимален разход на електроенергия.

Perfect No Frost – тази система не позволява образуването на големи количества лед във вашия фризер, като в същото време е много ефективна и за хладилната част, тъй като разпределя равномерно студения въздух във вашия хладилник и не позволява образуването на влага.

Slim Water Dispenser – вграденият диспенсер за вода от външната част на хладилника, ви позволява лесен и бърз достъп до студена чаша вода през горещите летни дни, само с едно натискане на копчето на вашия диспенсер.

Diamond Touch Display – благодарение на контролния панел, поставен от външната страна на хладилника, можете лесно и бързо да контролирате температурата му, без необходимост от отварянето на уреда.

Farmer’s Case – специално пространство, предназначено за съхранение на плодове и зеленчуци, като запазва максимално дълго тяхната свежест и витаминни вкусови качества.

Модерният и много атрактивен дизайн на Daewoo за хладилници със сигурност ще се хареса на всички около него. Благодарение на стилния си сребрист цвят, лесния за употреба преден панел (с интуитивен LED дисплей и два режима „Супер“и „Eco“), както и двете обратими врати с вградена хоризонтална дръжка и стандартен отвор надясно.

Виж още: РЕВЮ: Хладилник с фризер Samsung RB30J3100WW/EF – Цена и мнения!

Уникалната система за охлаждане Perfect No Frost, която се предлага в двете хладилни камери на Daewoo, охлажда равномерно вътре в хладилника, за да поддържа оптимална влажност, докато фризерът е напълно обезледен, така че не е необходимо ръчно размразяване за определен период от време. Вентилационната система Multi Air Flow осигурява постоянно разпределение на потока студен въздух вътре в хладилното отделение, за да охлажда храната ви равномерно през вентилационните отвори на всяко ниво на хладилника.

Daewoo RN-307RDQM съчетава клас А+ и енергийна ефективност за ниска консумация на енергия, много добър общ обем от 305 литра за съхранение на цялата ви храна. С високотехнологичен компресор и вътрешен вентилатор хладилният уред на Daewoo предлага нисък шум, тъй като технологията за балансиране на цикъла допълнително помага за намаляване на нивата на шума.

Хладилното отделение има голям обем от 221 литра, четири рафта от стъкло, чекмеджета за плодове и зеленчуци, три рафта на вратата за съхранение на бутилки, буркани и обемисти храни, които не се побират на рафтовете. Автоматична система за размразяване, но също така и система за осветление Crystal LED. Фризерното отделение също има приличен обем от 84 литра, три отделения „Frozen Plus“ за съхранение на пресни храни.

Нашето мнение за продукта:

Просторен, ефективен и много удобен, хладилник с фризер Daewoo RN-307RDQM ви предлага най-високо качество на работа, в съчетание с иновационни технологии, за да запази вашите хранителни продукти вкусни и свежи за дълъг период от време. Гответе с удоволствие за вашето семейство с качетсвени продукти и съхранявайте ястията си при възможно най-добри условия. За едно незабравимо вкусово изживяване за вас и любимите ви хора.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password