Daewoo MFRS-T30H3 - Виж цената

Ревю на Daewoo MFRS-T30H3

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Daewoo MFRS-T30H3 

Държите ли на високото качество при съхранението на вашите хранителни продукти? Ако е така, то ние имаме перфектния продукт за вас! Двукрилен хладилник Daewoo MFRS-T30H3 с енергиен клас А+, технология No Frost и огромен капацитет на обем, ще запази вашата храна качествена и свежа, за да и се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Daewoo MFRS-T30H3Виж цената за днес

Daewoo MFRS-T30H3 Review

Perfect No Frost Daewoo – тази система поддържа равномерното разпределние на студения въздух във вашия хладилник, като поддържа в норма и нивата на влагата в уреда. По този начин храната ви се запазва свежа и качествена за по-дълго време.

Touch Display – благодарение на вградения touch дисплей, вие можете да контролирате нивото на температурата във вашия хладилник, без да се налага да отваряте вратата на уреда.

Vegetable/ Fruit Cases – 3 големи отделения, предназначени за съхранението на пресни плодове, зеленчуци и билки. Нивата на влагата в това отделение и струята на студения въздух се контролират постоянно, за да останат вашите любими плодове и зеленчуци свежи, качествени и хранителни за по-дълго време.

Виж още: Ревю на Daewoo MRFS-26D2TI

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в бял класически цвят, той е разделен на 2 отделни части, като едната е допълнително разделена на 3 отделения. Той би паснал идеално в обзавеждането на всяка модерна и стилна кухня. Скритите дръжки, разположени в долната част на хладилника както и капацитивния сензорен екран, допринасят за стилния завършек на модерната визия на вашия домашен електроуред.

Размери

Двукрилен хладилник Side by side Daewoo MFRS-T30H3 е с размери от 95.4 х 89.3 х 179см. И тегло от 149кг. Това го прави подходящ за поставяне в по-големие и по-просторни кухни.
Ниските му нива на шум, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство, като той гарантирано няма да смущава вашето домашно спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при неговата работа.

Технически характеристики

С общ брутен обем от внушителните 780л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност.Охладителният агент, с който разполага уреда е R600a.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 449л., като това позволява съхранението на огромни количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло, и внушителните 12 допълнителни рафта, вградени на вратата, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване.

Фризер

Фризерът е с обем от 331л и с 3 отделения за съхранение. С големия си капацитет на замразяване, той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.Автоматичната му система за размразяване предотвратява образуването на големи количества лед както във фризерното помещение, така и върху съхраняваните хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Двукрилен хладилник Side by side Daewoo MFRS-T30H3 ще осигури перфектните условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Запазете храната си свежа, качествена и вкусна и и се наслаждавайте винаги, когато пожелаете!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 10
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password