Daewoo KOR-6S2DBW - Виж цената

Ревю на Daewoo KOR-6S2DBW

Микровълнови фурни Ревюта
8.3

Рейтинг

Daewoo KOR-6S2DBW

Имате нужда от нова микровълнова, но на пазара има богат избор от уреди и не знаете на коя точно да се спрете? Вие сте попаднали на правилното място! Днес ви представяме микровълнова фурна Daewoo KOR-6S2DBW с 11 степени на нагряване и множество допълнителни функции, тя ще се погрижи за притоплянето и дори размразяването на вашите хранителни продукти. Насладете се на топли и вкусни ястия за броени минути с тази нова микровълнова фурна.

Daewoo KOR-6S2DBWВиж цената за днес

Daewoo KOR-6S2DBW Review

Zero & On – този бутон е предназначен за мигновено спиране на микровълновата печка. С натискането му, вие ще спрете захранването автоматично, като по този начин ще спестите средства от бюджета си.

Easy Turntable – благодарение на иновативната трираменна основа и нейното точно позициониране на нагревателите в микровълновата, вашите хранителни продукти имат по-голяма стабилност отколкото в обикновените конвеционални фурни.

Dish Warmer – тази функция е предназначена за нагряването на керамични съдове, още преди да стоплите храната в тях. По този начин храната се запазва топла преди и по време на сервиране.

Виж още: Ревю на Beko MGF20210X

Дизайн

Дизайнът на микровълновата е модерен и стилен. Решена в бял цвят, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане. В предната си част, уреда разполага с контролни бутони, с които можете лесно и бързо да изберете начина на приготвяне на вашите ястия, както и да наблюдавате избраната програма и оставащото време върху модерният LED дисплей.

Характеристики

Уредът разполага с удобни и практични размери (ШхДхВ) от 449 x 338 x 259 и е с тегло от едва 10,5кг. Това прави микровълновата подходяща както за големите и просторни кухни, така и за по-малките и по-практични, като със сигурност няма да заема голяма част от наличното пространство във вашата кухня. Капациетът и от 20л и диаметърът на платфомрата от 24.5см., ви позволява да стопляте / готвите, големи количества продукти, достатъчни за нуждите на цялото ви семейство. Микровълновата фурна е оборудвана с някои от най-модерните функции, а именно: Размразяване, Претопляне, 11 нива на мощност, Таймер. Благодарение на функцията за размразяване, вашите замразени хранителни продукти, се размразяват равномерно за броени минути. Освен многофункционална, микровълновата е и много ефективна при своята работа. Мощността на фурната от 800W ще ви позволи да приготвите всеки вид ястие бързо, лесно и изключително ефективно.

Нашето мнение за продукта

Микровълнова фурна Daewoo KOR-6S2DBW е нова и многофункционална микровълнова, която ще се погрижи вашите ястия да бъдат топли и вкусни за броени минути, като в деня на тяхното приготвяне. Подарете на любимите си хора винаги топла и вкусна храна с новата микровълнова фурна от Daewoo.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password