Daewoo FRAG53NP7S - Виж цената

Ревю на Daewoo FRAG53NP7S

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Daewoo FRAG53NP7S

Daewoo FRAG53NP7S е модерен, икономичен, но и много ефективен хладилник. Благодарение на високият си клас на енергийна ефективност А+, той ви предоставя максимална ефективност при своята работа, за сметка на изключително нисък енергоразход. Иновативните му функции ви дават възможността да запазите храната си свежа и вкусна. Какво още предлага този продукт? Ние сме тук, за да отговорим на вашите въпроси. Като допълнително предимство, можем да споменем, че комбинацията от цена-качество е изпълнена безупречно.

Daewoo FRAG53NP7SВиж цената за днес

Daewoo FRAG53NP7S Review

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Multi Air Flow – Влагата във вътрешната част на вашият хладилник вече е мираж, благодарение на функцията Multi Air Flow. Вътрешната част на вашият хладилник остава чиста и свежа за по-дълго време, което подпомага запазването на свежестта на хранителните ви продукти.

Отделение за зеленчуци & плодове – това е отделение, специално предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци. Чрез поддържане на оптимални нива на влагата, вие гарантирано ще имате свежи и качествени плодове и зеленчуци с максимално запазени витаминни и хранителни свойства, за много по-дълъг период от време.

Виж още: Ревю на Beko GN1603130PT

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в сребрист цвят, той е разделен на 2 отделни части. Той би паснал идеално в обзавеждането на всяка модерна и стилна кухня. Вграденият диспенсер за вода в предната част на уреда, придава модерен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Двукрилен хладилник Side by Side Daewoo FRAG53NP7S е с размери от 90.6 х 73.5 х 177см. Това го прави подходящ за поставяне в по-големие и по-просторни кухни. Ниските му нива на шум, от 40dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство, като той гарантирано няма да смущава вашето домашно спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при неговата работа.

Технически характеристики

С общ нетен обем от внушителните 533л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност с разход на електроенергия от едва 435 kWh.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 177л., като това позволява съхранението на огромни количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло, и 5 допълнителни рафта, вградени на вратата, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване. Също така, хладилника разполага с отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Фризер

Фризерът е с обем от 170л и с 5 отделения за съхранение. С големия си капацитет на замразяване, той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.Автоматичната му система за размразяване предотвратява образуването на големи количества лед както във фризерното помещение, така и върху съхраняваните хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Много ефективен с изключително високо качество при своята работа, Daewoo FRAG53NP7S запазва храните ви свежиза дълъг период от време. Благодарение на иновационните интегрирани системи, вече можете да се наслаждавате на любимите си хранителни продукти в дългосрочен план, като в същото време пестите енергия. Гответе с удоволствие любимите си ястия, с висококачествени и свежи продукти, осигурени от Side by Side Daewoo FRAG53NP7S!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password