Daewoo DSB-F2402ELH-VKW - Виж цената

Ревю на Daewoo DSB-F2402ELH-VKW

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

Daewoo DSB-F2402ELH-VKW 

Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом? Омръзна ли ви от студените зимни вечери и изтощителните летни горещини? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме климатик Daewoo DSB-F2402ELH-VKW с енергиен клас А++ и множество модерни интегрирани технологии, той ще осигури перфектната температура във вашия дом бързо, лесно и много ефективно, за да прекарвате времето си у дома в пълна релаксация.

Daewoo DSB-F2402ELH-VKWВиж цената за днес

Daewoo DSB-F2402ELH-VKW Review

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика Daewoo висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Sleep/Night Mode – тази функция е създадена, за да гарантира вашия спокоен сън. Благодарение на ниските нива на шум и равномерното вазпръскване на въздушната струя във вашето помещение, вие ще спите спокойно и непробудно, без вашия сън да бъде смущаван от неприятни шумове или големи температурни амплитуди.

Самопочистване – За да се предотврати появата на бактерии и мухъл, функцията за самопочистване автоматично изсушава изпарителя всеки път, когато уредът е изключен.

Виж още: Ревю на Electrolux EXI18HJIW

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и изчистен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Дискретният дисплей, поставен в средната част на уреда, предава перфектен завършек на стилната му визия.

Характеристики

Тази климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 24 000 BTU и 24 000 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 55 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А+++. Номиналния капацитет на охлаждане е 6400W, а при отопление 6400W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410A. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление. Минималната температура при охлаждане е -10°C, а при отопление -15°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 1033 х 313 х 202мм и е с тегло от едва 14кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 50dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 902 х 307 х 650мм и е с тегло от 50кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум от 68dB max., уредът няма да ви смущава с неприятни шумове при своята работа.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Sleep Mode, Autodiagnoza, Auto-restart, Таймер 24 ч, Turbo Cooling&Heating, Dry Mode., ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Подарете си абсолютен температурен комфорт във вашия дом с помощта на новия Климатик Daewoo DSB-F2402ELH-VKW. С множеството си модерни технологии и изключителна мощност при своята работа, той ще достигне желаната от вас температура във вашите помещения бързо, лесно и изключително ефективно. С ниските си нива на шум, уредът е подходящ дори за вашето спално помещение, като гарантирано няма да смущава спокойния ви сън с резки температурни амплитуди или неприятни шумове при своя работен режим. Подарете си освежаваща прохлада през предстоящите летни горещини или се сгрейте през студените зимни вечери с помощта на само един уред – климатик Daewoo DSB-F2402ELH-VKW!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password