Daewoo DSB-F1285ELH-VK - Виж цената

Ревю на Daewoo DSB-F1285ELH-VK

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

Daewoo DSB-F1285ELH-VK 

Искате ли нов климатик, който да осигурява както оптимално добра температура във вашия дом, така и да поддържа въздуха ви свеж и кристално чист? Ние имаме точното решение за вас! Климатик Daewoo DSB-F1285ELH-VK с енергиен клас А++, множество интегрирани модерни функции и изключителна мощност на своята работа, ще достигне желаната от вас температура, независимо от метеорологичните условия навън.

Daewoo DSB-F1285ELH-VKВиж цената за днес

Daewoo DSB-F1285ELH-VK Review

Антибактериален филтър – филтърът на климатика предотвратява попадането на фини прахови частици, микроби и бактерии в циркулиращия въздух. По този начин вие гарантирано ще се насладите на кристално чист и свеж въздух във вашия дом. Филтърът може да бъде изваден и измит винаги, когато се налага, като това спомага за поддържането на още по-висока хигиена на въздуха във вашите помещения.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика Star-Light висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Night/Sleep Mode – този режим е специално създаден, за да ви осигури спокоен нощен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпределение на въздушната струя, вашия сън няма да бъде смущаван от неприятни звуци или резки температурни амплитуди, когато вашето устройство е в своя работен режим.

Виж още: Ревю на Whirlpool SPIW312A2WF

Дизайн

Дизайнът на този климатик е изключително модерен. Решен в класически бял цвят, той ще пасне идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Скритият дисплей, показващ температурата и режима на работа на вашия уред, поставен в предната му част, придава перфектен завършек на неговата стилна визия.

Характеристики

Тази ултрамодерна и икономична система с модерни технологии има охладителна мощност от 10 918 BTU за охлаждане и 10 918 BTU за отопление, подходящи както за жилища така и за офиси и други помещения. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А ++, с номинален капацитет при охлаждане от 3200W и на отопление от 3200W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410A. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 24 х 77 х 18см и е с тегло от 8кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 50db max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 25.6 х 55.2 х 77см и е с тегло от 26кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С нивата си на шум от 60db., уредът няма да ви смущава с неприятни шумове.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: Охлаждане, Отопление, Вентилация. Допълнителните функции Auto Restart, Функция Sleeping, Отложено програмиране и Отопление с Racire Turbo, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

С изключителна мощност и висока ефективност при своята работа, климатик Daewoo DSB-F1285ELH-VK ще осигури желаната от вас температура във всяко помещение, бързо, лесно и изключително ефективно. Допълнителните му функции, ще подпомогнат качеството на неговата работа, като ще поддържат въздуха чист и свеж, независимо от работния режим на климатичния уред.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password