Daewoo DSB-F0985ELH-VK - Виж цената

Ревю на Daewoo DSB-F0985ELH-VK

Климатици Ревюта
7.7

Рейтинг

Daewoo DSB-F0985ELH-VK 

Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом? Омръзна ли ви от студените зимни вечери и изтощителните летни горещини? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме Климатик Daewoo DSB-F0985ELH-VK с енергиен клас А++ и множество модерни интегрирани технологии, той ще осигури перфектната температура във вашия дом бързо, лесно и много ефективно, за да прекарвате времето си у дома в пълна релаксация.

Daewoo DSB-F0985ELH-VKВиж цената за днес

Daewoo DSB-F0985ELH-VK Review

Auto Restart – функцията за рестартиране дава висока степен на автономност на климатичната система, която позволява времеви операции и автоматично възобновяване на работата, според последните му настройки, след прекъсване на електрозахранването или неволно изключване.

Night/Sleep Mode – този режим е специално създаден, за да ви осигури спокоен нощен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпределение на въздушната струя, вашия сън няма да бъде смущаван от неприятни звуци или резки температурни амплитуди, когато вашето устройство е в своя работен режим.

Jet Heat – благодарение на функцията турбо, комбинирана с функцията Jet Heat, вие можете да отоплите вашите помещения за максимално кратко време. Достигнете желаната от вас температура бързо, лесно и изключително ефективно, благодарение на тази нова технология.

Jet Cold – подобно на функцията Jet Heat, функцията Jet Cold е предназначена за тези от вас, които искат да охладят своя дом максимално бързо и ефективно. Подарете си освежаваща прохлада през предстоящите летни горещини, благодарение на тази иновативна функция

Виж още: Ревю на Vortex VAI-A0918FV

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и изчистен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Дискретният дисплей, поставен в средната част на уреда, предава перфектен завършек на стилната му визия.

Характеристики

Тази климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 9000 BTU и 9000 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 25 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналния капацитет на охлаждане е 1500W, а при отопление 1400W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410а. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление. Минималната температура при охлаждане е -15°C, а при отопление +24°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 800 х 280 х 185мм и е с тегло от едва 10кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 40dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 760 х 256 х 552мм и е с тегло от 30кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум, уредът няма да ви смущава с неприятни шумове.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Sleep Mode, Auto Restart , самодиагностика, Таймер 24 ч, Turbo Cooling&Heating, Dry Mode и др., ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик Daewoo DSB-F0985ELH-VK е подходящ за тези от вас, за които качеството при избора на домашни електроуреди е приоритет. С максималната си ефективност и множество модерни интегрирани технологии, той ще осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом, като ще запази въздухът ви свеж и кристално чист. Подарете си уют и комфорт у дома, с помощта на климатик Daewoo DSB-F0985ELH-VK!

Виж цената за днес

7.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password