Carrier 42QHC024DSA - Виж цената

Ревю на Carrier 42QHC024DSA

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

Carrier 42QHC024DSA 

Искате ли нов климатик, който да осигурява точната температура, от която имате нужда във вашия дом? Омръзна ли ви от резките температурни амплитуди вариращи между сковаващ студ и изтощаваща жега? Ние имаме решението за всички ваши проблеми! Днес ще ви представим климатик Carrier 42QHC024DSA Y16 IPLUS с енергиен клас А++, допълнителни аксесоари и технологии и изключителна мощност при своята работа, този уред гарантирано ще осигури оптимално добра температура във вашия дом, независимо какъв е настоящия сезон.

Carrier 42QHC024DSAВиж цената за днес

Carrier 42QHC024DSA Review

Филтър HEPA – HEPA филтърът може да отстранява фини частици от въздуха с големина до 0,3 микрона. По този начин, той гарантирано ще премахне финият прах, димът, животинската козина, или дори микробите, плаващи във въздуха.

Follow me – Функцията „Следвайте ме“, изключва температурния сензор на вътрешното тяло и настройва стайната температура в зависимост от температурния сензор на устройството за дистанционно управление. По този начин може да се осигури по-прецизен контрол на желаната температура във всяка точка на помещението.

Turbo – благодарение на функцията „TURBO”, вашият уред работи на максимални обороти и максимална вентилационна мощност, така че да достигне максимално бързо желаната от вас температура.

Виж още: Ревю на Carrier 42QHC018DSA Y16 IPLUS

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и изчистен, решен в класически бял цвят, той ще пасне във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Скритият дисплей поставен в предната част, показващ температурата, вентилацията и работния режим на вашия уред, придава перфектен завършек на модерната му визия.

Характеристики

Тази иновативна климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 21837 BTU за охлаждане и 23884 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 70 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналния капацитет на охлаждане е 6.4kW, а при отопление 7 kW. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410A. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.2 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление. Максималната температура при охлаждане е +24°C, а при отопление +46°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 1082 х 225 х 338мм и е с тегло от едва 13.5кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 47dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Дебита на въздуха на това устройство е 1150 м³/н.

Външно устройство

Вътрешното устройство е с размери от 845 х 363 х 702мм и е с тегло от 44кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С нивата си на шум от 58dB, уредът няма да ви смущава с неприятни шумове. Външното устройство е с дебит от 2700м³/н.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Auto Clean , Sleep, Follow me, Detecting refrigerant loss, Turbo, Режим X-Eco, Автоматично размразяване и др. ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Със стилен дизайн, висока енергийна ефективност и множество модерни функции, Климатик Carrier 42QHC024DSA Y16 IPLUS ще осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом, за да можете да се насладите на времето прекарано у дома в максимална степен. Подарете си уютна топлина през зимата и освежаваща прохлада през лятото, с помощта на новия Климатик Carrier 42QHC024DSA Y16 IPLUS.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password