Carrier 42QHC009DS - Виж цената

Ревю на Carrier 42QHC009DS

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

Carrier 42QHC009DS 

Омръзна ли ви от сковаващия студ през зимата или от летните изтощаващи горещини? Искате ли нов климатик, който да осигури оптимално добра температура във вашия дом, независимо от метеорологичните условия навън? Имате го! Климатик Carrier 42QHC009DS с енергиен клас А++ и някои от най-модерните функции при климатичните системи, интегрирани в него, той ще достигне максимално бързо желаната от вас температура, като същевременно ще запази въздуха във вашия дом свеж и кристално чист!

Carrier 42QHC009DSВиж цената за днес

Carrier 42QHC009DS Review

Wi-Fi Control – функцията ви предлага достъп до функциите за охлаждане, отопление и вентилация, както и включване/изключване на устройството. Чрез модула WiFi можете да контролирате климатика си от където и да се намирате, като използвате собствения си смартфон.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика Star-Light висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Йонизация и пречистване на въздуха – чрез милиарди активни йони, намиращи се във вашия климатичен уред, циркулиращия въздух се пречиства неколкократно, като се предотвратява както появата на фини прахови частици, така и на бактерии, микроби и алергени. Запазете въздухът си чист и свеж, за абсолютна наслада от времето, прекарано у дома!

Turbo – благодарение на функцията „TURBO”, вашият уред работи на максимални обороти и максимална вентилационна мощност, така че да достигне максимално бързо желаната от вас температура.

Виж още: Климатик Franke FR24BW 

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и изчистен, решен в класически бял цвят, той ще пасне във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Скритият дисплей поставен в предната част, показващ температурата, вентилацията и работния режим на вашия уред, придава перфектен завършек на модерната му визия.

Характеристики

Тази иновативна климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 9212 BTU за охлаждане и 9895 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 25 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналния капацитет на охлаждане е 2.7kW, а при отопление 2.9kW. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410A. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 7.2 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление. Максималната температура при охлаждане е -15°C, а при отопление +46°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 730 х 192 х 291мм и е с тегло от едва 8кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 38dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Дебита на въздуха на това устройство е 460 м³/н.

Външно устройство

Вътрешното устройство е с размери от 700 х 275 х 550мм и е с тегло от 23кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С нивата си на шум от 54dB, уредът няма да ви смущава с неприятни шумове. Външното устройство е с дебит от 1700м³/н.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Auto Clean , Sleep, Follow me, Auto Restart, Detecting refrigerant loss, Wi-Fi Control, Йонизатор, Turbo, Режим X-Eco, Автоматично размразяване, Предотвратява образуването на мухъл, Компресор за отлагане, Предотвратяване на студено течение и Dry, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта:

Климатик Carrier 42QHC009DS Y16 IPLUS с множеството си технологии и изключителна мощност на работа, ще осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом, като същевременно ще запази циркулиращия въздух свеж, без появата на прах, микроби или алергени. Наслаждавайте се на максимална релаксация от времето, прекарано у дома, с помощта на този модерен климатик!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password